Το Globare της Σερβίας φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος MOTOCROSS μετά το γενικό Lock down εξαιτίας του COVID-19. Aν και αρχικά είχαν δηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί Έλληνες αναβάτες να συμμετέχουν στον αγώνα, τελικά μονό τρεις αναβάτες ταξίδεψαν στην Σερβία.

Οι Δημήτρης Κεραμιδάς και Δημήτρης Γανώτης αψηφώντας τα εκατοντάδες χιλιόμετρα μαζί με τον Βόριο Μάριο Κανάκη έδωσαν δυναμικό παρόν σηκώνοντας ψηλά τα ελληνικά χρώματα αγωνιζόμενη κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Στην αυτόνομη ποια MX Seniors ο έμπειρος Δημήτρης Κεραμιδάς μέτρησε το Σάββατο το επίπεδο ανταγωνισμού και στα κυριακάτικα σκέλη πήρε δυο άνετες νίκες ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο νεότερος της παρέας Δημήτρης Γανώτης σε μία πολύ απαιτητική πίστα κινήθηκε γρήγορα χωρίς υπερβολές και ρίσκα τερματίζοντας τελικά τρίτος.

Ο Μάριος Κανάκης στην παρθενική του εμφάνιση με τετράχρονη μοτοσυκλέτα στάθηκε άτυχος. Στην πολύ ανταγωνιστική ΜΧ2 ο νεαρός Θεσσαλονικιός έδειξε το Σάββατο ότι θα ήταν ένας από τους διεκδικητές της νίκης στην MX2 JUNIOR και ένας από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας, αλλά μία άσχημη πτώση στο πρώτο σκέλος και ένας ελαφρύς τραυματισμός τον υποχρέωσαν να χάσει χρόνο τερματίζοντας τελικά όγδοος, ενώ στο δεύτερο προτίμησε να μην συμμετάσχει έχοντας έντονες ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του πρώτου σκέλους.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.