Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης με δυναμική παρουσία στο χώρο τα τελευταία δυο χρόνια αλλά έχοντας και την αμέριστη βοήθεια των τοπικών αρχών φιλοδοξεί να διοργανώσει έναν άρτιο αγώνα που θα είναι σημείο αναφοράς για την φετινή χρονιά.

Τα μέλη του Α.Μ.Ο.Σ. που είναι οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι, εργάστηκαν σκληρά για να υποδεχθούν τους συναθλητές τους από το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και από το πρωτάθλημα Νοτίου στο 14ο Enduro Λεωνίδας που είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας με την τοπική λέσχη να κλείνει τα 30 χρόνια από την ίδρυση της.

Ο αγώνας θα κινηθεί βόρεια της Σπάρτης στον ορεινό όγκο που χωρίζει την Λακωνία από την Αρκαδία με τις δυο ειδικές να βρίσκονται στο χωριό Σελλασία 15 χιλιόμετρα από την Σπάρτη. Η σχεδίαση του αγώνα είναι ιδανική με τις δυο ειδικές να βρίσκονται δίπλα η μία στην άλλη διευκολύνοντας το έργο των μηχανικών, των ομάδων αλλά και την παρακολούθηση του αγώνα από τους θεατές. Η διαδρομή θα έχει ποικιλομορφία επιφανειών θέλοντας να δώσει οδηγική ευχαρίστησα στους αναβάτες αλλά και κάποια εντυπωσιακά σημεία για τους θεατές.

H πολύ προσεγμένη δουλειά σε όλους τους τομείς φαίνεται πριν ακόμα ο αγώνας ξεκινήσει με το Δ.Σ. του Α.Μ.Ο.Σ. να δίνει συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης προβάλλοντας τον αγώνα. Ο Α.Μ.Ο.Σ εκτός όμως από την διοργάνωση ενός αγώνα που θα ανεβάσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, θα προσπαθήσει να προβάλει και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής προσφέροντας σε όλους τους αγωνιζόμενους ένα αναμνηστικό δώρο, δείγμα καλής φιλοξενίας.

Ειδικός κανονισμός του αγώνα ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.