Επιστροφή στην δράση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα MOTOCROSS μετά την καραντίνα και την γενική απαγόρευση όλων των αθλητικών γεγονότων λόγο COVID-19.

Η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος έφερε αλλαγές στο ημερολόγιο με την Προσοτσάνη να φιλοξενεί τον τρίτο και τέταρτο αγώνας της σειράς, με το μέλλον των αγώνων αβέβαιο καθώς από το Σεπτέμβριο και μετά υπάρχει φόβος για νέα μέτρα.

Η ομοσπονδία προσπάθησε να βρει μία λύση ώστε να διεξαχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αγώνες και ο κόπος των αθλητών να μην πάει χαμένος έχοντας και περιορισμούς στις ημερομηνίες καθώς ξεκίνησε και το βαλκανικό πρωτάθλημα.

Το περιβάλλον στην πίστα της Προσοτσάνης δείχνει ιδανικό μέσα σε δέντρα ενώ τις τελευταίες εβδομάδες με την αμέριστη βοήθεια του τοπικού Δήμου έχει γίνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια. Σίγουρα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο αποδεικνύεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν και πιστεύουν στο άθλημα προσθέτοντας ακόμη έναν αθλητικό χώρο που τα τελευταία χρόνια λιγοστεύουν. Αν προστεθεί και το ρίσκο να διοργανώσει δυο αγώνες με όχι ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετοχών η απόφαση τους κρύβει πολύ αγάπη και θάρρος, θα έπρεπε να στηριχθεί από περισσότερους αναβάτες. Σίγουρα θα υπάρξουν και λάθη αλλά στους περισσότερους αγώνες υπάρχουν πάντα και τα κακώς κείμενα. Λάθη κάνουν πάντα αυτοί που δημιουργούν και δεν αρκούνται μόνο στο να κρίνουν. Οι περισσότερες αποφάσεις της ομοσπονδίας σηκώνουν αρκετή συζήτηση για την ορθότητα τους, αλλά μην συμμετέχοντας σε έναν αγώνα δεν τιμωρείς την ομοσπονδία απλά ψαλιδίζεις το όνειρο κάποιον που προσπαθούν να υπάρχουν και στο μέλλον αγώνες. Ελλάδα είναι και η Δράμα και η Αλεξανδρούπολη και η Κρήτη και η Ρόδος και η Κέρκυρα για να μην μπερδεύονται μερικοί. Η επιλογή της Προσοτσάνης μέσα στο καλοκαίρι για πολλούς νησιώτες ήταν απαγορευτική αλλά άφησε και αρκετούς άλλους δυσαρεστημένους που τελικά δεν θα συμμετέχουν, με τον συνολικό αριθμό των συμμέτοχων να είναι μόλις 60 και όλες τις κατηγορίες να έχουν σημαντικές απουσίες.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.