Μετά από πολλές δυσκολίες, συνεχείς αλλαγές και ιδιαίτερες συνθήκες το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μotocrosss 2020 έφτασε στο τέλος του γράφοντας τον επίλογο στην πίστα Tαλαμπά των Γιαννιτσών.

Ο Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών πραγματοποίησε τους τελευταίους μήνες κάποιες αλλαγές μέσα στην πίστα διαφοροποιώντας την από τις προηγούμενες διοργανώσεις του, κάτι που ευχαρίστησε όλους τους αναβάτες όπως και η άψογη διοργάνωση όλο το Σαββατοκύριακο. Στα αγωνιστικά είχαμε δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες με πλούσιο θέαμα, με το κλίμα να είναι ήρεμο, άλλα δυστυχώς την ώρα των απονομών οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι. Τελικά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα μικρής έκτασης γεγονότα έληξαν. Όλοι οι νικητές στις κατηγορίες πανηγύρισαν στο τέλος τους τίτλους με μόνο τον πρωταθλητή της ΜΧ2 να μην κατακτά την νίκη καθώς στο δεύτερο σκέλος προτίμησε στους τελευταίους γύρους του δεύτερου σκέλους να κατεβάσει ρυθμούς.

Στην ΜΧ1 όλα ήταν ανοιχτά με τον ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΝΩΛΗ να έχει προβάδισμα έξι βαθμών έναντι του μεγάλου αντιπάλου ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆Η ΙΩΑΝΝΗ που ήθελε μόνο την νίκη και στα δυο σκέλη. Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ κατάφερε να είναι πιο συγκεντρωμένος και να κατακτήσει την νίκη και στα δυο σκέλη σε μία σειρά αγώνων με πολλές ανακατατάξεις. Ο ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ πάλεψε πολύ στο πρώτο σκέλος αλλά μία πτώση τον έκανε να χάσει την επαφή από τον ΚΡΗΤΙΚΟ. Το δεύτερο ήταν μία τυπική διαδικασία με τον ΚΡΗΤΙΚΟ να έχει αποσπαστεί άλλους τρεις βαθμούς. Δυο δεύτερες θέσεις ήταν ο απολογισμός του Θεσσαλονικιού που στο επόμενο πρωτάθλημα μάλλον δεν θα συμμετάσχει θέλοντας να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία. Οι ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ και ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μοιράσθηκαν τις τρίτες θέσεις με τον εντυπωσιακό Ροδίτη να αναγκάζεται να εγκαταλείψει νωρίς στο πρώτο σκέλος αφήνοντας τρίτο τον τοπικό αναβάτη σε γνώριμα λημέρια στην καλύτερη του εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δεύτερη εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία για τον ΠΑΠΙΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και μία τέταρτη θέση χάνοντας θέσεις και βαθμούς στο πρώτο σκέλος από ένα αναπάντεχο πρόβλημα. Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση για τον ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ που τερμάτισε πέμπτος, μπροστά από τον ΚΟΤΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟ.

Έχοντας το απόλυτο ο Καβαλιώτης ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ πανηγύρισε ακόμα δυο νίκες και τον τίτλο στην ΜΧ-300. Οι ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΚΑΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση έχοντας απο μία δεύτερη και μία τρίτη θέση με τον αναβάτη από την Ξάνθη να ανεβαίνει τελικά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ισοβαθμία είχαμε και πίσω τους με τον ΚΟΛΙΟΠΑΝΟ ΦΟΙΒΟ να ανεβάζει την επίδοση του στο δεύτερο σκέλος τερματίζοντας τέταρτος αφήνοντας πίσω του τον ΣΠΥΡΗ ΓΙΩΡΓΟ.

Στην ΜΧ2 ο ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ έχοντας την σταθερότερη επίδοση σε όλη την χρονιά κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος τον τίτλο καταγράφοντας ακόμα ένα ρεκόρ αυτή την φορά ως του νεότερου αναβάτη που κέρδισε τίτλο στην κατηγορία. Δυνατές μάχες είχαμε και στα δυο σκέλη της ΜΧ2 για τις θέσεις της πρώτης τριάδας, ο ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ κέρδισε το πρώτο σκέλος, ενώ ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ήταν νικητής του δευτέρου. Τελικός νικητής του αγώνα ήταν ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ με μία πρώτη και μία δεύτερη. Στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι ΡΑ∆ΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ και ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ έχοντας μία δυνατή μάχη στο δεύτερο σκέλος με το ΡΑ∆Ο να τερματίζει τελικά δεύτερος αν και στο πρώτο είχε μία πτώση κυνηγώντας να πάρει την πρωτοπορία από τον ΑΝ∆ΡΕΟΥ που του στοίχισε βαθμούς. Τελικά τέταρτος τερμάτισε ο πρωταθλητής που μετά από ένα πολύ καλό πρώτο σκέλος στον δέκατο γύρο του δευτέρου έριξε ρυθμούς και από την δεύτερη θέση που είχε βρεθεί τερμάτισε τελικά έβδομος. Οι ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΠΑΚΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ έδωσαν τις δίκες τους μάχες τερματίζοντας τελικά στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Τυπική διαδικασία η νίκη για τον ΣΑΓΜΑΛΗ ΑΝΤΩΝΗ στην ΜΧ125 κατακτώντας τον τίτλο έχοντας πολύ μεγάλη διάφορα από τους υπόλοιπους αναβάτες που συμμετείχαν με τον μεγάλο του αντίπαλο ΜΑΡΙΟ ΚΑΝΑΚΗ να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης μετά τον τραυματισμό του. Καλή η παρουσία του ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που τερμάτισε στη δεύτερη θέση μπροστά από τον ΧΟΝΤΟ ΙΩΑΝΝΗ που ήταν ο τρίτος του αγώνα. Άτυχος ο δεύτερος του πρώτου σκέλους ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ έχοντας μία άσχημη πτώση στις αρχές του δευτέρου, ενώ και ο ΤΙΦΤΙΚΙ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ βαθμολογήθηκε μονό στο πρώτο σκέλος.

Φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα για να σπάσει το αήττητο του πρωταθλητή ΠΑΠΑ∆ΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ από τον πάντα μαχητικό ΤΑΜΒΑΚΟ ΧΡΗΣΤΟ στην ΜΧ65. Οι δυο αναβάτες ισοβάθμησαν στο τέλος αλλά ο ΠΑΠΑ∆ΑΚΗΣ πανηγύρισε μαζί με τον τίτλο και την έβδομη του νίκη. Καλή η παρουσία και του ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΣΩΤΗΡΗ στον αγώνα αν και στο πρώτο σκέλος πιέστηκε από τον εννιάχρονο ΤΣΑΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ που τερμάτισε τέταρτος και στα δυο σκέλη αφήνοντας υποσχέσεις για τα επόμενα χρόνια. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι πεισματάρηδες ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μπροστά από τους ΤΡΑΚΑ∆Α ΑΝ∆ΡΕΑ και ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ.

Ωραίες μάχες είχαμε στην ΜΧ85 με τον πρωταθλητή ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ να κλείνει την χρονιά με μία διπλή νίκη αν και πιέστηκε αρκετά στο δεύτερο σκέλος από τον εντυπωσιακό Μυκονιάτη ΓΑΝΩΤΗ ∆ΗΜΗΤΡΗ που τερμάτισε δεύτερος. Τις τρίτες θέσεις μοιράστηκαν οι ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ και ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με τον ΦΩΤΑΚΗ να έχει σταθερότερη επίδοση στα δυο σκέλη και τον ΜΕΡΚΟΥΡΗ να πληρώνει τις πτώσεις του πρώτου σκέλους. Επιστροφή μετά τον τραυματισμό του για τον ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆Η ΣΩΤΗΡΗ που προσπάθησε άλλα δεν ήταν απολύτως έτοιμος ώστε να μπορέσει να κινηθεί στους ρυθμούς των πρώτων. Σταθερή άξια στην κατηγορία ο ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ που τερμάτισε έκτος μπροστά από τον τοπικό ΤΙΦΤΙΚΙ∆Η ΧΡΗΣΤΟ.

Η νίκη ήταν εύκολη υπόθεση για τον πρωταθλητή της ΟΡΕΝ ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆Η ΒΑΣΙΛΕΙΟ με τον μεγάλο του αντίπαλο εκτός, πανηγυρίζοντας άλλες δυο νίκες στην κατηγορία. Κοντά του σε ρυθμό και στα δυο σκέλη ήταν ο ταχύτατος ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ σε μία γεμάτη χρονιά στην κατηγορία. Επιστροφή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για τον ΠΑΡΑΣΤΑΤΙ∆Η ΣΑΒΒΑ με μια τρίτη θέση έχοντας όμορφες μάχες με τον ΚΟΝ∆ΥΛΟΠΟΥΛΟ ∆ΙΟΝΥΣΗ. Πίσω τους τερμάτισε ο ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆ΗΣ ΜΑΡΚΟΣ φτάνοντας στον στόχο που είχε θέσει για τον αγώνα με τον ΚΥΠΡΑΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ να είναι ο έκτος της κατηγορίας.

Έχοντας το απολυτό ο Ξανθιώτης ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆ΗΣ ΜΑΡΚΟΣ πανηγύρισε τον τίτλο στην SENIOR με ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση. Δεύτερος και στα δυο σκέλη τερμάτισε ο ΚΡΙΜΠΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με τον ΑΛΥΦΑΝΤΑΡΟ ΕΥ¶ΓΓΕΛΟ να τερματίζει τελικά τρίτος εκμεταλλευόμενος και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ∆ΡΟΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Οι ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα. Στην κατηγορία είχαμε και μία ιδιαίτερη βράβευση του ΙΑΚΩΒΙ∆Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ως τον μεγαλύτερο ηλικιακά ενεργό αναβάτη.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογία πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.