Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες αναβάτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro, ότι κατόπιν ενημέρωσης από τον πρόεδρο της ΑΜΟΤΟΕ κο Κορέλη, το κόστος της διεθνούς Licence και της ασφάλειας που αυτή εμπεριέχει είναι 95€ για την κατηγορία Open και 200€ για τις κατηγορίες EnduroGP και Junior.

Τα χρήματα αυτά πρέπει να κατατεθούν στον λογαριασμό της ΑΜΟΤΟΕ.
Συνεπώς το κόστος συμμετοχής για την κατηγορία Open είναι 120€ τα οποία πληρώνονται στο site endurogp-registration.org, συν 95€ τα οποία πληρώνονται στον λογαριασμό της ΑΜΟΤΟΕ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.