Η δεύτερη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες βρήκε τους αναβάτες να παλεύουν και πάλι με τις υψηλές θερμοκρασίες. Νικητής EnduroGP και πάλι ο Brad FREEMAN αν και είχε μία άσχημη πτώση στην ειδική cross test, κάτι που δεν τον πτόησε. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας. 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.