Με υψηλές  θερμοκρασίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα του Ελληνικού GP με τον FREEMAN Bradley να πετυχαίνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας. 

Παρά τις ψηλές θερμοκρασίες αναβάτες και μηχανικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τον ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τους περισσότερους Έλληνες αναβάτες να μιλάνε για ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνα που επιμελήθηκε με κάθε λεπτομέρεια η ομάδα του Serres Offrod Premio.

Νικητής στην κατηγορία EnduroGP o FREEMAN Bradley με τους HOLCOMBE Steve και CAVALLO Matteo να είναι στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Στις επιμέρους κατηγορίες νικητές ήταν FREEMAN Bradley Ε1, REDONDI Giacomo Ε2, HOLCOMBE Steve Ε2, VERONA Andrea J1, FRANCISCO Enric J2, REIS Goncalo Open2s, CHASAPIS Ioannis Open4s και KNIGHT David Open Senior.

Απο τους Έλληνες αναβάτες που συμμετείχαν, ο Βασίλης Σιαφαρίκας που είναι ο μόνος που συμμετέχει στην κατηγορία EnduroGP και Ε3, κατάφερε να τερματίσει 5ος με ενοχλήσεις απο προηγούμενο τραυματισμό. Στην κατηγορία OpenS2 έχουμε δύο Έλληνες αναβάτες, τον Πισιμάνη Γιώργο που τερμάτισε δεύτερος και τον Καρακούση Δημήτρη που δεν κατάφερε να τερματίσει. Στην κατηγορία Open4s o Χασάπης Γιάννης πήρε την πρώτη θέση με τους Ζαφειρίου Παναγιώτη, και Νικιά Κωνσταντίνο να είναι δεύτερο και τρίτος αντίστοιχα. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε και ο Σαματιάλης Χρήστος. Στην κατηγορία Open Senior o Καλενδέρης Ευστράτιος τερμάτισε 5ος, και ο Κονίδης Μήνος 6ος.

Αναλυτικά αποτελέσματα ανά κατηγορία.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.