Το αθλητικό σωματείο ΜΟ. Λ.Π. διοργανώνει εντουροβόλτα στα Γεράνεια στις 8 Μαρτίου 2020.

Η εκκίνηση θα γίνει στην Περαχώρα Λουτρακίου από τις 10:00 – 11:30. Εκεί θα βρίσκεται και η γραμματεία όπου θα συμπληρώνονται επιτόπου οι συμμετοχές με το κόστος τους να ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Η διαδρομή θα είναι 75 χλμ περίπου, εύκολης έως μέτριας δυσκολίας με ποικιλόμορφο τερέν και υψόμετρο έως 800 μέτρα, σηματοδοτημένη κυρίως με κορδέλες αλλά και σήματα enduro. Ο ανεφοδιασμός θα είναι στο 50χλμ και η μεταφορά του από και προς την γραμματεία θα γίνει από την οργάνωση. Δίπλα στην εκκίνηση της διαδρομής θα υπάρχει για όλους τους χωμάτινους φίλους κορδελιασμένο πιστάκι.

Οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και οι αναβάτες να φέρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα, επιγονατίδες, κλπ).

Σημείωση: Βενζινάδικο υπάρχει στην Περαχώρα, 100 μέτρα από τον χώρο της γραμματείας.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το αθλητικό σωματείο. Τηλ. 6948008082 Νίκος Τηλ. 6974314702 Παναγιώτης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.