Μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν μόλις χθες από το Υπουργείο Πολιτικής  Προστασίας και  ισχύουν από σήμερα Παρασκευή 23/10/20, για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την  ΑΝΑΒΟΛΗ  της διοργάνωσης του 1ου  αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και του 1ου  αγώνα για το Πανελλήνιο Κύπελλο Enduro,που  ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις  31/10 – 1/11/20 στο Συκούριο Λάρισας.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.