Άλλο ένα event είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει στις 13/9 η νέα διοίκηση τις ΕΔΙΛ η οποία έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στο χώρο από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του αθλητικού συλλόγου.

Σε αυτό το μικρό διάστημα κατόρθωσε να επαναλειτουργήσει την πίστα ( χώρος προπόνησης αθλητών) με πολλές βελτιώσεις, να πραγματοποιήσει σεμινάριο τεχνικής οδηγήσεις ΜΧ με τον Σταμάτη Δημολιάννη, και έφερε εις πέρας με την βοήθεια του έμπειρου βετεράνου Ιορδάνη Σταματάκη (Jordan) την εντουρο βόλτα που διοργάνωσε με αρκετούς καλεσμένους εκτός νησιού ( Ναθαναήλ Κολεύρη, Μιχάλη Μιμίκο, Διονύση Κολεύρη, Βασίλη Λινάρδο, Απόστολο Καζάκη, Στράτο Καληνδέρη).

Το νέο event που μόνο παιχνίδι δεν είναι όπως ακούγεται, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει στις 13/9, ένα event που χρειάζεται οι ομάδες να δουλέψουν με στρατηγική και σε πολλά σημεία με υψηλή τεχνική enduro για να καταφέρουν να τερματίσουν και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 500 €.

Τις διαδρομές του event τις έχει χαράξει και επιμεληθεί ο έμπειρος αθλητής Μιχάλης Κόπανος ο οποίος μας δηλώνει ότι οι διαδρομές θα είναι εκπληκτικές και με αρκετή τεχνική.

Την διαδρομή ελέγχει και ο πρόεδρος του συλλόγου Ζήσης Δημάκης ο οποίος μας δηλώνει ότι θα είναι νέο καινοτόμο event που το μεγαλύτερο μέρος θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της πανέμορφης Αγιάσου.

Στο event μπορούν να λάβουν όλοι οι αθλητές και τα μέλη άλλων συλλόγων από όλη την επικράτεια..

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.