Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross στην πίστα του Πρίνου Τρικάλων με την Τουρατζίδης MX Team να δίνει δυνατό παρών με τον οδηγό της και περσινό πρωταθλητή Mx1 Γιάννη Τουρατζίδη.

Ο Γιάννης έδειξε από το Σάββατο ότι πήγε αποφασισμένος για να κερδίσει. Στον προκριματικό αγώνα του Σαββάτου βγήκε πρωτοπόρος στην εκκίνηση και κρατήθηκε μπροστά για τον μισό αγώνα αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω τον οδηγό από την Βουλγαρία Michael Ivanov.

Παρόμιο και το πρώτο σκέλος της Κυριακής. Μετά από μια πολύ καλή εκκίνηση κράτησε τη πρωτοπορία μέχρι τα μέσα του αγώνα, μετά απο αρκετή μάχη που έδωσε με τον Michael έχοντας μάλιστα μηδαμινή διαφορά στους ταχύτερους γύρους τους. Το δεύτερο σκέλος όμως δεν ήταν και τόσο καλό μη έχοντας κάνει καλή εκκίνηση και μετά από αρκετές πτώσεις κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση. Κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση στο βάθρο.

Η Τουρατζιδης MX Team θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα της και τη βοηθάνε καθώς και τους χορηγούς του οδηγού της οι οποίοι είναι:

Alpinestars
Yamaha racing
Εnduro-Fighter.gr
Okio
Ble katsarollakia
Extra products
Ohlins
Afam
Pirrelli intramoto
Tattooracing
Supermotoshop
Sportivo achilleas gym
Crossx
Tαβέρνα Ζαχαρίας
Fmdracing
Tunap Megalidis

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.