Οι Ken Roczen και Colt Nichols έκαναν το δυο στα δυο στην Ιντιανάπολη και αύξησαν την διάφορα τους από τους υπολοίπους, παίρνοντας ένα ισχυρό προβάδισμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεύτερη νίκη σερί στην μεγάλη κατηγορία για τον Roczen που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα χτίζοντας γρήγορα μία διάφορα ασφαλείας από τους υπολοίπους περνώντας πρώτος την γραμμή του τερματισμού. Επιστροφή στις θέσεις του βάθρου μετά την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα για τον Justin Barcia αν και στους τελευταίους γύρους είχε μία εντυπωσιακή μονομαχία με τον Eli Tomac. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα ο Eli Tomac κατάφερε να μειώσει τις απώλειες και να ανέβει στην τρίτη θέση κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου. Μαχητικός για ακόμα μία φορά ο Cooper Webb κατάφερε να ανέβει στην τέταρτη θέση μπροστά από τους Aaron Plessinger και Adam Cianciarulo που στους τελευταίους γύρους κουράστηκαν μετά από ένα πολύ κάλο ξεκίνημα.  Άτυχος ο Malcolm Stewart που ήταν στην μάχη της πρώτης εξάδας αλλά μία πτώση του πέντε γύρους πριν τον τερματισμό τον έριξε στην δέκατη θέση.

Με ανεβασμένη ψυχολογία και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ο Colt Nichols βλέπει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου να αυξάνονται με την διαφορά από τον ομόσταυλο του Christian Craig να έχει φτάσει στους έντεκα βαθμούς. Ακόμα μία πολύ καλή παρουσία για τον Christian Craig τερματίζοντας δεύτερος χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον πρωτοπόρο για δεύτερο αγώνα. Στον προηγούμενο αγώνα ο Michael Mosiman στάθηκε τυχερός κερδίζοντας δυο θέσεις μετά το λάθος του Craig, στον δεύτερο αγώνα της Ιντιανάπολις έδειξε ιδιαίτερα μαχητικός οδηγώντας μπροστά στους πρώτους γύρους μέχρι την πτώση του Max Miller μπροστά του, που τον ανάγκασε να παραχωρήσει την πρώτη θέση στον Colt Nichols. Στα μέσα του αγώνα δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην πίεση του Christian Craig τερματίζοντας τελικά τρίτος. Πάρα την καταστροφική του εκκίνησή ο Jo Shimoda κατάφερε να ανέβει στην τέταρτη θέση, ενώ οι Grant Harlan και Jeremy Hand συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα βρισκόμενοι ένα γύρο πίσω από τον Nichols. Άτυχοι όλη την ήμερα οι Jett Lawrence και Mitchell Oldenburg αν και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον κυρίως αγώνα, με τον νεαρό Αυστραλό να μην παίρνει εκκίνηση έχοντας έντονους πόνους στον τραυματισμό που είχε, ενώ ο Oldenburg αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από μηχανική βλάβη.

Αποτελέσματα του αγώνα και βαθμολογίες ΕΔΩ.

Video με ολόκληρους τους αγώνες ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.