Μετά από τους πρώτους τρεις αγώνες που έλεγξε το επίπεδο ανταγωνισμού και προσαρμόστηκε στις συνθήκες του πανελληνίου, ο Δημήτρης Βαρσάμης στον προηγούμενο αγώνα στα Μέγαρα έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την νίκη στην E1 και γιατί όχι και στην Γενική.

Για κάποιους η επιτυχία αυτή μπορεί να θεωρήθηκε τυχαία αλλά τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο όταν έχεις να ανταγωνιστής με τον χρόνο και τους καλύτερους στο χώρο του Enduro.

Δημήτρης Βαρσάμης: Ταξιδεύοντας στο Άργος οι προσδοκίες μου ήταν μεγάλες θέλοντας να επαναλάβω την πολύ καλή μου εμφάνιση στα Μέγαρα και γιατί όχι και κάτι καλύτερο. Οι δυο ειδικές είχαν διαφορετικά τερέν και ήταν δυο κλασικές ειδικές Enduro με μικρή διάρκεια που δεν συχωρούσαν λάθη. Ξεκίνησα φυλαγμένα τον αγώνα μην θέλοντας να ρισκάρω μια πτώση, αυτό ίσως και να μου κόστισε αλλά ίσως και να ήταν η βάση για την δεύτερη θέση. Στην συνεχεία του αγώνα εκμεταλλεύτικα ένα μικρό λάθος του Παναγιώτη Κακολύρη και πέρασα στην πρώτη θέση. Οι ισορροπίες ήταν λεπτές και λίγο αργότερα ήταν η δικιά μου σειρά να χάσω πολύτιμο χρόνο. Στις τελευταίες δυο ειδικές προσπάθησα για το καλύτερο αλλά τελικά δεν κατάφερα για ενάμισι δευτερόλεπτο να πάρω την παρθενική μου νίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Σίγουρα γνώριζα ότι έχω δυνατότητες αλλά δεν πίστευα πως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα μπορούσα να διεκδικήσω την νίκη στην γενική. Αυτό είναι μία επιβράβευση για την προσπάθεια μου αλλά και ένα επιπρόσθετο βάρος για τους επόμενους αγώνες. Στην πορεία μου μέχρι τώρα με βοήθησε πολύ η εμπειρία της ΚΤΜ που πίστεψε στις δυνατότητες μου. Η συνεχεία για μένα μέσα στον Ιούνιο έχει δυο ξεχωριστούς αγώνες το RIVER και παγκόσμιο των Σερρών.”

Υποστηρικτές στην προσπάθεια του Δημήτρη Βαρσάμη οι: KTMSEE AMANATIADIS GROUP‎ EPSILON MX GRAPHICS‎ MOTO MARKET‎ MICHELIN‎ Σ.ΜΟ.ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.