ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2021

170 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

2ος αγώνας 15-16 Μαΐου 2021, Σπερχειάδα

Ο δεύτερος αγώνας του Π.Π. MOTOCROSS πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή πίστα της Σπερχειάδας, σε ένα πανέμορφο τοπίο που παρόλο που υποδέχθηκε τους αθλητές με βροχερό καιρό, την Κυριακή φαίνεται να τους αντάμειψε και όλοι να ευχαριστήθηκαν τον αγώνα. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού 170 αθλητές αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερο θέαμα προσέφεραν οι πολύ μικροί αναβάτες της νέας κατηγορίας ΜΧ50, οι οποίοι έφεραν νέο αέρα και γέμισαν με φωνές και χαμόγελα τα paddocks και την πίστα.

Στο 1ο σκαλί του βάθρου της ΜΧ2 ανέβηκε ο Αντώνης Σάγμαλης (919) κερδίζοντας εκτός από τα 2 σκέλη του αγώνα και τις εντυπώσεις μας! Δυστυχώς ο πρωταθλητής μας Ανδρέας Ανδρέου (101) δεν κατάφερε να έρθει και να αγωνιστεί, λόγω καραντίνας για τον covid-19.

Αντώνης Σάγμαλης (919)

Αντώνης Σάγμαλης (919)

Στην ΜΧ1, ο Δημήτρης Τουρατζίδης junior (200) ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου δίνοντας την υπόσχεση ότι η ιστορία συνεχίζεται…

Δημήτρης Τουρατζίδης (200)

Ο Δημήτρης Μπαξεβάνης (131) επίσης 3ος στην κατηγορία του, λόγω σχετικά συντηρητικής οδήγησης αφού αναγκάστηκε να αγωνιστεί τραυματισμένος.

Δημήτρης Μπαξεβάνης (131)

Στην ΜΧ85, Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313) τερματίζει στην 4η θέση. Ο συναθλητής του και συμμετέχων επίσης στο YZ bLU cRU Χρήστος Ταμβάκος (66), ο οποίος αναρρώνει και τον περιμένουμε να επιστρέψει το συντομότερο κοντά μας.

Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313)

Εντυπωσιακά τα ΥΖ65 στην ΜΧ65, όπου και πρωταγωνίστησαν σε κάθε σκέλος με τελικό αποτέλεσμα την 1η-2η και 4η θέση με τους Γιώργο Χατζάκη (21), Γιώργο Τσαλίκης (25) και Γιώργο Κουκαλιώτη (125), συμμετέχοντες επίσης και στον θεσμό του YZ bLU cRU. Οι νεαροί αναβάτες μας καθήλωσαν με τον αυθορμητισμό αλλά και τη σοβαρότητά τους.

Γιώργος Χατζάκης (21)

Γιώργος Τσαλίκης (25)

Γιώργος Κουκαλιώτης (125)

Στην κατηγορία MX Women, βλέπουμε επανάληψη του 1ου αγώνα, και τις αδελφές Λάμπρου Ιωάννα (7) και Λάμπρου Αμαλία (17) να κατακτούν την 1η και 2η θέση του αγώνα με Yamaha YZ250F και ΥΖ125.

Λάμπρου Ιωάννα (7)

Λάμπρου Αμαλία (17)

Δυναμική παρά τις ατυχίες η παρουσία της Yamaha και στην κατηγορία OPEN, με τον πρωταθλητή Βασίλη Πακαταρίδη (72) να εγκαταλείπει στο 2ο σκέλος και πιο σταθερό τον Διονύση Κονδυλόπουλο (311) ο οποίος τερματίζει στην 4η θέση του αγώνα.

Βασίλης Πακαταριδης (72)

Διονύσης Κονδυλόπουλος (311)

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους διοργανωτές για τον όμορφο αγώνα!

Επόμενο ραντεβού στις 5-6 Ιουνίου στην Προσοτσάνη Δράμας. Ευχόμαστε να καταφέρουμε να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, πάντα με αποστάσεις και ασφάλεια!

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.