Δελτίο τύπου

Το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσυκλετιστών Μυκόνου ανακοινώνει ότι το 2ο All Star Game Greece Motocross την φετινή χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο covib 19 δεν μας δίνει τον χρόνο να κάνουμε όλα αυτά που χρειάζονται για να παρουσιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο και βελτιωμένο All Star.

Είμαστε σε αναμονή και προσαρμοζόμαστε σε όλα αυτά που συμβαίνουν και ελπίζουμε ότι το Ελληνικό MX θα βρεθεί στην Μύκονο πολύ σύντομα για μια ακόμα αξιόλογη εκδήλωση.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.