ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2021

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

3ος αγώνας 05-06 Ιουνίου 2021, Προσοτσάνη Δράμας

#yamahakeepsracing #yamahakeepsdistance #yamahakeepssafe

Ο τρίτος αγώνας του Π.Π. MOTOCROSS πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη πίστα της Προσοτσάνης στη Δράμα και ευτυχώς ο καιρός αποδείχτηκε σύμμαχος των αθλητών αφού τελικά τους επέτρεψε να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα. Οι συμμετοχές πάλι σε υψηλά επίπεδα, αφού συνολικά το Σαββατοκύριακο οι αθλητές έφτασαν τους 143! Η νέα κατηγορία ΜΧ50 ήταν και πάλι παρούσα ώστε να μας χαρίσει γέλια, ανεμελιά και ελπίδα για το μέλλον των αγώνων Motocross. Από τις συμμετοχές δεν έλειψαν και αναβάτες από τη Βουλγαρία, οι οποίοι συμμετείχαν και παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί τους δεν προσμετρώνται στο πρωτάθλημα, πρόσφεραν πεδίο για ανταγωνισμό αλλά και εντυπωσιακό θέαμα.

Στο 1ο σκαλί του βάθρου της ΜΧ2 ανέβηκε ο Αντώνης Σάγμαλης (919) κερδίζοντας και αυτόν τον αγώνα. Δυστυχώς ο πρωταθλητής μας Ανδρέας Ανδρέου (101) δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού του σε τροχαίο την περασμένη εβδομάδα

Αντώνης Σάγμαλης (919)

Στην ΜΧ1, ο Δημήτρης Τουρατζίδης junior (200) τερματίζει στην 5η θέση του αγώνα

Δημήτρης Τουρατζίδης (200)

Ο Δημήτρης Μπαξεβάνης (131) καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο του 2ου στον αγώνα, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ακόμη τραυματισμένος περιμένοντας το διάλειμμα των αγώνων για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Δημήτρης Μπαξεβάνης (131)

Στην κατηγορία ΜΧ125, ο Δημήτρης Γανωτής (141) φαίνεται να επιστρέφει και μετά από μια 2η και μία 4η θέση στα σκέλη, ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου του αγώνα.

Δημήτρης Γανωτής (141)

Στην ΜΧ85, Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313) τερματίζει στην 6η θέση του αγώνα, και στην 4η βαθμολογικά αφού προηγήθηκαν αθλητές από τη Βουλγαρία.

Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313)

Εντυπωσιακά τα ΥΖ65 στην ΜΧ65, όπου και πρωταγωνίστησαν στην κατηγορία. 1η θέση για τον Γιώργο Χατζάκη (21) στον αγώνα και 3η για το 1ο σκέλος για τον Γιώργο Τσαλίκη (25), ο οποίος δεν κατάφερε να τρέξει καθόλου στο 2ο σκέλος λόγω ασθένειας. Τα πρώτα τους μετάλλια κατέκτησαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι νεαροί Στρουγκής Θεόδωρος (22) και Θεολόγου Στυλιανός (11) οι οποίοι κατέκτησαν την 5η & 6η θέση αντίστοιχα συμμετέχοντας για πρώτη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, η ωριμότητα που επέδειξαν στον αγώνα ήταν καθηλωτική!

Γιώργος Χατζάκης (21)

Γιώργος Τσαλίκης (25)

Στην κατηγορία MX Women, πρωταγωνίστριες πλέον σε κάθε αγώνα οι αδελφές Λάμπρου Ιωάννα (7) και Λάμπρου Αμαλία (17), οι οποίες μας εντυπωσιάζουν και κατακτούν και πάλι την 1η και 2η θέση του αγώνα με Yamaha YZ250F και ΥΖ125.

Λάμπρου Αμαλία (17) & Λάμπρου Ιωάννα (7)

Λάμπρου Ιωάννα (7)

Λάμπρου Αμαλία (17)

Στην κατηγορία MXOPEN έχουμε την επανεμφάνιση του Θανάση Αυγέρη (101) ο οποίος από τα χρονομετρημένα του Σαββάτου έδειξε τα πολύ δυνατά του στοιχεία. Δυστυχώς όμως στάθηκε άτυχος και ενώ στο 2ο σκέλος διεκδικούσε την 1η θέση μέχρι και 2-3 γύρους πριν τον τερματισμό, ένα πρόβλημα στον εμπρόσθιο τροχό δεν του επέτρεψε να τερματίσει.

Σε αυτόν τον αγώνα του Π.Π.Motocross είχαμε την τιμή να δούμε τους αναβάτες ENDURO της Yamaha να κάνουν την εμφάνισή τους σε «κλειστή» πίστα! Ο λόγος για τον Φοίβο Κολιοπάνο (335) ο οποίος τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει σε όλους τους αγώνες έχοντας μια ανοδική πορεία, αλλά και για τον πρωταθλητή Enduro Πάνο Κακολύρη (11) και τον αγαπητό Γιώργο Πισιμάνη (258).

Κολιοπάνος Φοίβος (335)

Κακολύρης Πάνος (11)

Πισιμάνης Γιώργος (258)

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τους διοργανωτές για τον θεαματικό και ασφαλή αγώνα που μας προσέφεραν!

Ακολουθεί καλοκαιρινό διάλειμμα με αρκετή ξεκούραση, προπονήσεις και μεγάλη προσοχή ώστε να ξανασυνατηθούμε πάντα ασφαλείς το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.