Το Red Bull X-Fighters World Tour θα επισκεφθεί για τέταρτη φορά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και μετά τα επιτυχημένα event στο Ντουμπάι, οι καλύτεροι FMX αναβάτες του πλανήτη θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της χώρας, το Άμπου Ντάμπι.

Ο Παγκόσμιος Τελικός του 2015 θα διεξαχθεί σε μια πίστα με εντελώς νέο set-up, μπροστά στο διάσημο Corniche waterfront και οι κατασκευαστές έχουν φροντίσει πως η τελευταία πίστα της σεζόν θα έχει νέα εμφάνιση σε σύγκρισή με τις προηγούμενες της σεζόν. Οι αναβάτες θα συναντήσουν νέες προκλήσεις και αρκετές ευκαιρίες για να παρουσιάσουν τις ικανότητές τους. Μέχρι να φτάσουν οι 12 αναβάτες στην Αραβική Χερσόνησο, πάνω από 400 φορτία χώματος θα έχουν μετακινηθεί μέσα σε μόλις 10 μέρες, δημιουργώντας μια πίστα με τέσσερα Kickers, δύο Super Kickers, δύο Quarter Pipes και πολλές επιλογές για να δοκιμάσουν σε διάφορα lines.

Μπορεί επίσης να δούμε μερικά νέα transfer lines, αν οι αναβάτες γίνουν τόσο δημιουργικοί όσο σοτις προηγούμενες στάσεις του πρωταθλήματος. Ένα είναι σίγουρο: Ο τελικός του Red Bull –Fighters 2015 θα είναι ο πιο οριακός που έγινε ποτέ. Μη χάσεις την τελική αναμέτρηση του Tom Pagès και του Clinton Moore!

Δείτε το Red Bull X-Fighters στο Άμπου Ντάμπι LIVE!

Μετάδοση: Θα μεταδωθεί σε live stream ολόκληρος ο αγώνας στο redbullxfighters.com και στο Red Bull TV θα μεταδωθεί το event live από τους προημιτελικούς και μετά. Το Red Bull TV είναι διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα.

Live-stream: 30 Οκτωβρίου, 17:30 ώρα Ελλάδος στο redbullxfighters.com με αποκλειστική κάλυψη και του 1ου γύρου.

Video on Demand: Ολόκληρο το event θα μπορείτε να το δείτε ξανά σε video on demand στο redbullxfighters.com και στο Red Bull TV.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.