Ο θίασος του MONSTER ENERGY AMA SUPERCROSS παράμεινε ανατολικά με τρίτο σταθμό της περιοδείας του το ORLANDO. Οι Cooper Webb και Jett Lawrence επέστρεψαν στις νίκες αφήνοντάς στην δεύτερη θέση τους δυο πρωτοπόρους της έως τώρα κατάταξης σε 450 και 250.

Στην μεγάλη κατηγορία αρχικά τον αγώνα οδήγησαν οι Osborne και Brayton άλλα στον τρίτο γύρο ο Cooper Webb αποφάσισε να περάσει μπροστά. Μπορεί να μην κατάφερε να χτίσει μία μεγάλη διαφορά από τους Roczen, Barcia και Osborne που τον ακολουθούσαν αλλά πάντα έλεγχε τον ρυθμό και δεν απειλήθηκε μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας κατακτώντας την δεύτερη φετινή του νίκη. Ο Ken Roczen σίγουρα διανύει την καλύτερη του χρονιά στην Αμερική έχοντας μία ζηλευτεί σταθερότητα αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Σε εφτά αγώνες έχει τρεις νίκες και ισάριθμες δεύτερες θέσεις σε ένα από τα πιο δύσκολα και πιο ανταγωνίστηκα πρωταθλήματα που έχουν πραγματοποιηθεί. Στο τέλος προσπάθησε να κλέψει την νίκη από τον Webb αλλά και η δεύτερη θέση σίγουρα δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Ο Zach Osborne στους αγώνες της Ιndianapolis έδειξε ότι από ένας βασικός κομπάρσος μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής. Έφυγε καλά από την μπάρα οδήγησε μπροστά στον πρώτο γύρο έμεινε κοντά στους πρώτους σε όλη την διάρκεια του αγώνα και όταν ο Justin Barcia έκανε το λάθος στους τελευταίους γύρους, πέρασε μπροστά του ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του βάθρου. Τέταρτη θέση για τον άτυχο του προηγουμένου αγώνα Justin Barcia. Αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοση του περσινού πρωταθλητή Eli Tomac με καλά και κακά αποτελέσματα. Στον πρώτο αγώνα του ORLANDO μετά από μέτρια εκκίνηση έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση χωρίς να μπορεί να απειλήσει τους πρώτους τέσσερις. Κάλο το αποτέλεσμα μετά από σκληρή δουλεία σε όλη την διάρκεια του αγώνα για τον Aaron Plessinger μπαίνοντας για δεύτερο αγώνα φέτος στην πρώτη εξάδα, κερδίζοντας δέκα θέσεις και καταφέρνοντας να περάσει τους Musquin, Anderson και Stewart που έχουν υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην μικρή κατηγορία ο Jett Lawrence ήταν αποφασισμένος να μην μπλέξει ξανά σε περίεργες καταστάσεις που του έχουν στερήσει βαθμούς φέτος. Ήταν κυρίαρχος, ξεκίνησε πολύ καλά έχτισε μία μικρή διάφορα από τους δυο πρωτοπόρους της κατηγορίας μέχρι τα ντουμπλαρίσματα. Εκεί ο δεκαεφτάχρονος Αυστραλός έδειξε ωριμότητα πήρε ανάσες και κατέκτησε την δεύτερη φετινή του νίκη. Ο Colt Nichols ήθελε να επιστρέψει στις νίκες αλλά ο ρυθμός του Lawrence ήταν πολύ καλός με τον πρωτοπόρο της Ανατολής να μην θέλει να ρισκάρει αυτή την φορά μένοντας τελικά στην δεύτερη θέση, ανοίγοντας την διάφορα του από τον Christian Craig στους οχτώ πόντους. Δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας για τον έτερο αναβάτη των μπλε, Christian Craig ο πρώτος του ORLANDO. Ξεκίνησε με εγκατάλειψη και τραυματισμό στο χέρι στο ΗΕΑΤ 1 μπαίνοντας στον τελικό έχοντας ενοχλήσεις. Δεν απείλησε τους πρώτους δυο και δεν απειλήθηκε από τους υπολοίπους τερματίζοντας τρίτος. Ακόμα ένας καλός αγώνας για τους Jo Shimoda και Mitchell Oldenburg που ήταν μέσα στους διακριθέντες της κατηγορίας τερματίζοντας στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δείχνοντας για ακόμα μία φορά την διαφορά δυναμικής που υπάρχει στην κατηγορία βρέθηκαν ένα γύρο πίσω από τον πρώτο. Σε λίγες ώρες το ORLANDO είναι και πάλι έτοιμο να φιλοξενήσει και τον όγδοο αγώνα της σειράς.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες ΕΔΩ.

Video με ολόκληρους τους κύριους αγώνες ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.