Με 147 αναβάτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ, Τουρκία, Σερβία, Μολδαβία και Ρουμανία ξεκίνησε το βαλκανικό πρωτάθλημα MOTOCROSS μαζί το πρωτάθλημα νοτιοανατολικής Ευρώπης στο CIOLPANI της Ρουμανίας.

Το κλίμα ήταν εορταστικό με την τοπική λέσχη Top Cross TCS Otopeni Club να γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργία του TCS Racing Park. Ανάμεσα στους αναβάτες υπήρχαν και οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ και ΑΝΕΣΤΗΣ ΡΑΔΟΣ που ταξίδεψαν στην Ρουμανία αγνοώντας την ταλαιπωρία, επιζητώντας ένα κάλο αποτέλεσμα. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ θέλοντας να υπερασπιστεί το περσινό του τίτλο μπήκε δυνατά και στα δυο σκέλη αποφεύγοντας τα λάθη και τις κακοτοπιές, κατάφερε με μία πρώτη και μία δεύτερη θέση να ξεκινήσει την χρονιά με νίκη στην MXSENIOR, παίρνοντας και τις δυο πρωτιές και στην υποκατηγορία της Veterani 2.

Οι ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ και ΑΝΕΣΤΗΣ ΡΑΔΟΣ ρίχτηκαν στην μάχη της ΜΧ2 έχοντας ατυχίες αν και θα μπορούσαν να βρεθούν ακόμα και στο βάθρο, αλλά πτώσεις και ατυχίες τους στέρησαν τις ελπίδες για κάτι καλό. Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΡΑΔΟΣ ξεκίνησε καλά το πρώτο σκέλος και ήταν μέσα στους τρεις πρώτους μέχρι τον τέταρτο γύρο που είχε μία πτώση, ενώ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ είχε δυο γρήγορες πτώσεις που τον έριξαν πίσω. Τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί για τους δυο αναβάτες που προσπάθησαν να κερδίσουν θέσεις αλλά στον δωδέκατο γύρο έχασαν και πάλι χρόνο τερματίζοντας στην έβδομη ο ΡΑΔΟΣ και μία θέση πίσω του ο νεαρός ΚΑΝΑΚΗΣ. Στο δεύτερο σκέλος ο ΡΑΔΟΣ προτίμησε να μην στηθεί στην μπάρα καθώς ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο χέρι και τη μέση του από ένα παλιό τραυματισμό, με τον ΚΑΝΑΚΗ να είναι ο μόνος Έλληνας στην μπάρα. Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Θεσσαλονικιό που έδειχνε να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα του πρώτου σκέλους οδηγώντας αέρινα, βρισκόταν στην πρώτη θέση της MX2 JUNIOR και στην τρίτη θέση της ΜΧ2. Στον τέταρτο γύρο στην προσπάθεια του να περάσει τον PETKOV Kristian, ο Βούλγαρος θα τον κλείσει με αποτέλεσμα ο ΚΑΝΑΚΗΣ να βγει εκτός πίστας και να χάσει χρόνο και θέσεις. Ο ΚΑΝΑΚΗΣ κατάφερε να κερδίσει πολλές θέσεις και να μπει ξανά μέσα στην πρώτη εξάδα αλλά στον ενδέκατο γύρο θα χάσει και πάλι χρόνο και δυο θέσεις τερματίζοντας τελικά έβδομος στο σκέλος και έκτος στην MX2 JUNIOR. Η τελική συγκομιδή των δυο Ελλήνων τους έφερε στην έβδομη και δέκατη τέταρτη θέση αντίστοιχα, με τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΝΑΚΗ να είναι και έκτος στη MX2 JUNIOR.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.