Αυτή την Κυριακή ξεκινάει από την RIOLA SARDO η τριλογία του ΙNTERNAZIONALI D’ITALIA DI MOTOCROSS που έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι ένα από τα κυριότερα γεγονότα πριν από την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος MOTOCROSS.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου θα διασταυρώσουν τα πυρά τους θέλοντας να δουν το βαθμό ετοιμότητας των αντίπαλων τους, κυνηγώντας πάντα το μεγάλο έπαθλο των 120.000 ευρώ.

Στην ΜΧ1 οι GAJSER TIM, FEBVRE ROMAIN, SEEWER JEREMY, TONUS ARNAUD και PAULIN GAUTIER απειλούν την κυριαρχία του Ιταλού CAIROLI ANTONIO με τον Γάλλο PAULIN να επιστρέφει μετά από ωκτό χρόνια στην YAMAHA.

Η πολυαναμενόμενη μάχη μεταξύ του CAIROLI και του του Ολλανδού Herlings Jeffrey μεταφέρετε για τον τρίτο αγώνα στην Mantova καθώς ο Herlings θα συμμετάσχει μονό στον τελευταίο αγώνα του ΙNTERNAZIONALI D’ITALIA.

Πάντα ικανοί οι LUPINO ALESSANDRO, PATUREL BENOIT, BERNARDINI SAMUELE, MONTICELLI IVO, BOGERS BRIAN και LEOK TANEL θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα, όπως με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένετε η πρώτη εμφάνιση του Λιθουανού JASIKONIS ARMINAS στην μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της HUSQVARNA.

Στην ΜΧ2 ο Ισπανός PRADO GARCÍA JORGE θα έχει να ανταγωνιστεί τους WATSON BEN, VLAANDEREN CALVIN, GEERTS JAGO και CERVELLIN MICHELE που θα είναι κάποιοι από τους κυριότερους του αντίπαλους στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρώτη επίσημη παρουσίαση και για την ανανεωμένη ομάδα της Γαλλίδας Livia Lancelot που έχει τον τρόπο αν και δεν είναι μία άκρως εργοστασιακή ομάδα να διαλέγει εξαιρετικούς αναβάτες, την φετινή χρονιά οι επιλογές της είναι οι MITCHELL EVANS και PICHON ZACHARY.

Υψηλούς στόχους και την φετινή χρονιά έχουν και οι HAARUP MIKKEL, RENAUX MAXIME, FERNANDEZ RUBEN, LAPUCCI NICHOLAS, LESIARDO MORGAN και LARRANAGA OLANO IKER.

Τέσσερις ακόμα αναβάτες που σίγουρα αξίζουν την προσοχή έχοντας πολύ μέλλον στο χώρο είναι οι BENISTANT THIBAULT, ELZINGA RICK και GUADAGNINI MATTIA που πρωταγωνίστησαν το 2018 στα 125 και ο προστατευόμενος της οικογένειας GAJSER, MAUSSER MAKS.

Στα 125 υπάρχουν αρκετοί γνώριμοι αναβάτες με ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα. Οι TALVIKU και BRUMANN είναι οι νικητές των τελευταίων δυο τελικών του bLU cRU θέτοντας υψηλούς στόχους για την φετινή χρονιά, διεκδικώντας παρουσία στο βάθρο, μαζί με τους D`ANIELLO MICHELE PABLO και τον Γάλλο MIOT FLORIAN.

Ποιοτικοί και οι KOVACS και MALINOV που έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές στην χώρα μας.

Ψηλά στην κατάταξη θα βρεθούν και οι Ιταλοί VALSECCHI MIRKO και BARCELLA ALBERTO.

Λίστα Συμμετοχών:

MX1

MX2

MX125

 

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.