Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Μοτοσυκλέτας Μυκόνου ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 19/1/2020 και την ξαφνική κατάσταση που βιώνουμε ακόμα και σήμερα με τον covid 19 θα πρέπει να φέρουμε εις πέρας τις Εκλογές του νέου Δ.Σ οι οποίες είχαν ανακοινωθεί και αναβλήθηκαν.

Με γνώση της κατάστασης και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και την χρήση μάσκας θα σας περιμένουμε στο ………… την 16/9/2020 και ώρα 18:00 έως 21:00 στην κοινότητα της Άνω Μερας για να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας.

Υποψηφιότητα μπορεί να δηλώσει κάθε οικονομικά ενήμερο μέλος μας στον Πρόεδρος του Σωματείου κ.Παπουτσά Παναγιώτη με έγγραφη αίτηση.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων έως 14/9/2020.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την προσπάθεια μας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα το έτος 2020. (Μέχρι την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση.)

Μέλη τα οποία δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή του και δεν έχουν παραλάβει την κάρτα μέλους θα μπορούν να το κάνουν την ημέρα των εκλογών.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.