Η Yamaha Motor Europe έχει ανοίξει τις εγγραφές τους 2019 YZ125, YZ85 και YZ65  bLU cRU  FIM Europe Cup.

Από το 2015, το YZ125  bLU cRU  FIM Europe Cup ήταν η καλύτερη ευκαιρία για νέους αναβάτες MX να βρουν το δρόμο τους στον κόσμο των επαγγελματικών αγώνων. Η Yamaha Motor Europe διευρύνει το πεδίο το 2019 προσθέτοντας τις κατηγορίες 85cc και 65cc. ( Σχετικό άρθρο).

Για όσους οδηγούν YZ125, YZ85 ή YZ65 στο εθνικό πρωτάθλημα, μπορούν να συμμετάσχουν στο  blu cRU. Σαράντα αναβάτες από κάθε κατηγορία θα κληθούν να τερματίσουν τη σεζόν συμμετέχοντας στον αγώνα 2019 bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale στο Monster Energy FIM Motocross of Nations στοAssen της Ολλανδίας. Οι τρεις πρώτοι αναβάτες από κάθε κατηγορία θα αγωνιστούν στο SuperFinale bLU cRU Masterclass στο τέλος της σεζόν.

Το  blu cru  Masterclass είναι ένα γεγονός ειδικά σχεδιασμένο για να δώσει στους νεαρούς αναβάτες μια γεύση από τον παγκόσμιο αγωνιστικό κόσμο, καθώς είναι ένας χώρος για να λάβουν εμπειρίες και συμβολές από τους superstars της Yamaha Racing. Θα ανταγωνιστούν, θα μάθουν, θα αναπτυχθούν μέσα από τρεις ημέρες έντονης προπόνησης και ανταγωνισμού. Στο τέλος των τριών ημερών, ένας αναβάτης YZ125 θα επιλεγεί για να αγωνιστεί το 2020 με την υποστήριξης της Yamaha Motor Europe NV, ενώ οι αναβάτης των 65cc και 85cc θα έχουν συγκεκριμένη τεχνική υποστήριξη για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στους παρακάτω συνδέσμους,  YZ125YZ85YZ65 για να εγγραφείτε το συντομότερο δυνατόν.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.