Προς: Ραχιώτη Θεόδωρο, Τσακανίκα Ιωάννη, Δάφνη Αικατερίνη

Σήμερα Σάββατο 19/12/2020 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά τους στην Πειθαρχική Επιτροπή τα Μέλη, Θεόδωρο Ραχιώτη, Πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΑΜΟΤΟΕ και Ιωάννη Τσακανίκα, Δάφνη Αικατερίνη, Μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΑΜΟΤΟΕ μετά από τελούμενες εκ μέρους αστοχίες, και πλέον συγκεκριμένα (α) να επιδεικνύουν χαρακτηριστική άρνηση συνεργασίας με το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γενική Γραμματέα, Μαρία Τσεσμελή, είτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία, είτε τηλεφωνικά, είτε με την εκ των προτέρων απόρριψη κάθε επιχειρήματος και θέσης της, (β) να επιδεικνύουν έλλειψη σεβασμού προς το Διοικητικό Συμβούλιο του, είτε αρνούμενοι να κοινοποιούν έγγραφα στο μοναδικό τυπικό σύνδεσμο επικοινωνίας και ενημέρωσης της Ομοσπονδίας που αποτελεί η ηλεκτρονική διεύθυνση της (secretary@amotoe.gr), να γνωστοποιεί σκέψεις, γνωμοδοτήσεις και αποφάσεις του συμβουλευτικού οργάνου στο οποίο προεδρεύει και (γ) να λειτουργούν εν γένει αντιδεοντολογικά και αντιθεσμικά, μη σεβόμενοι το Διοικητικό Συμβούλιο, τον ρόλο του, τις αρμοδιότητές του και τις αρχές του, πολύ περισσότερο όταν κινείται στα όρια των απειλών και τελεσιγράφων.

Επειδή το Διοικητικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, μετά από πολύ βάσανο και μοναδικό σκοπό την περιφρούρηση και τη διάσωση της ομαλότητας, της κοινωνικής ειρήνης και του αθλητικού ιδεώδους, αποφασίζει την απαλλαγή από τα καθήκοντά τους στην Πειθαρχική Επιτροπή του Προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής, Συμβουλευτικού Οργάνου της ΑΜΟΤΟΕ, Θεόδωρου Ραχιώτη και των Μελών Ιωάννη Τσακανίκα και Αικατερίνη Δάφνη, εκφράζοντας ταυτοχρόνως τις θερμές του ευχαριστίες για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν αφιλοκερδώς προς στον σκοπό της ΑΜΟΤΟΕ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.