Δελτίο τύπου

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΥΑΜΑΗΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑ & ΒΑΘΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου, στην πίστα των Σερρών έγινε η έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2020 με πολλές συμμετοχές αλλά και πολλούς θεατές!

Η έντονη παρουσία της Yamaha φέτος σε όλες τις κατηγορίες του πρωταθλήματος, στα paddocks, μέσα στην πίστα και σε όλα τα βάθρα, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο αποτελεσματικό είναι το καλό κλίμα και η συνεργασία στην απόδοση των αθλητών μας.

Η έναρξη έγινε με καθηλωτική οδήγηση από τους αναβάτες μας, με την αδρεναλίνη όλων στα ύψη, με έναν αγώνα απαιτητικό, γεμάτο όρεξη, θετική ενέργεια και καλό ανταγωνισμό.

MX1: Ο Πρωταθλητής ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ (100) – κάνει τον ταχύτερο χρόνο του αγώνα, με δυναμική οδήγηση ανεβαίνοντας στην 3η θέση του βάθρου.

MX300: Μια νέα κατηγορία που η Yamaha δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, θυμίζοντας σε όλους την ιστορία που έχει γράψει με τις δίχρονες μοτοσυκλέτες. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ (131) – μας εντυπωσιάζει με την οδήγησή του και φεύγει με δύο καρό σημαίες και φυσικά την ψηλότερη θέση στο βάθρο.

ΜΧ2: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ (101) – μια 2η θέση στο βάθρο με εντυπωσιακή οδήγηση, ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει!

ΜΧ125 / ΜΧ2: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΓΜΑΛΗΣ (192) πάντα εντυπωσιακός και πάντα πρώτος στην κατηγορία του, δεν το βάζει κάτω διεκδικώντας βάθρο και στην ΜΧ2, κάτι που καταφέρνει και εκτός από την καρό σημαία της κατηγορίας του φεύγει και με το κύπελλο της 3ης θέσης της ΜΧ2!

ΜΧ85: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΝΩΤΗΣ (141) – Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός αθλητής ανεβαίνει στο βάθρο σηκώνει υπερήφανα το κύπελλο της 3ης θέσης και μας υπόσχεται πως θα είναι πρωταγωνιστής!

ΜΧ65: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΒΑΚΟΣ (66) – Μια 3η θέση και ένα κύπελλο δηλώνουν πως θα συνεχίζει να απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

OPEN: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ (72) – Με τη μοναδική του εμφάνιση στην ιδιαίτερη αυτή κατηγορία και με την εναλλαγή της 1ης με τη 2η θέση, ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου ισοβαθμώντας με τον 1ο.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!

To ραντεβού μας ανανεώνεται για 7-8 Μαρτίου στα Τρίκαλα (Πρίνος).

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.