Η ομάδα της Αυστραλίας που θα την εκπροσωπήσει στο MXoN 2018 έχει ανακοινωθεί σήμερα από την Motorcycling Australia και είναι μια σύνθεση που ελπίζει να κάνει κάτι καλύτερο απο την περσινή έκτη θέση στο RedBud στις ΗΠΑ.

Η ομάδα της Αυστραλίας αποτελείται απο τους Kirk Gibbs που θα αγωνιστεί στην κατηγορία ΜXGP, Hunter Lawrence στην κατηγορία MX2 και Mitchbs Evansa στην κατηγορία Open, με τον Micheal Byrne να είναι ο μάνατζερ της ομάδας.

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.