Ανάκληση μοτοσικλετών ΚΤΜ μοντέλο 1290 SUPER ADVENTURE S/R για αντικατάσταση της τάπας του σωλήνα αποστράγγισης του δοχείου του φίλτρου ενεργού άνθρακα.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία K-Motors South EastEurope SA, Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών ΚΤΜ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμαανάκλησης μοτοσικλετών ΚΤΜ μοντέλο 1290 SUPER ADVENTURE S/R.

Η ανάκληση αφορά σε 43 μοτοσικλέτες, έτους παραγωγής 2020, στις οποίες, σε ακραίες συνθήκες, είναι πιθανό η τάπα του σωλήνα αποστράγγισης του δοχείου του φίλτρου ενεργού άνθρακα να καταστραφεί από την θερμοκρασία του συστήματος της εξαγωγής. Για αυτό το λόγο, η υπάρχουσα τάπα πρέπει να αντικατασταθεί από μία καινούργια, κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσικλετών ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα – κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση της τάπας του σωλήνα αποστράγγισης του δοχείου του φίλτρου ενεργού άνθρακα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως
επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας K-Motors South East Europe
SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email:
info@ktm.gr.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.