Μετά τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2) , η ΜΟ.ΛΕ.Κ με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο και για προληπτικούς λόγους διασφάλισης της  δημόσιας υγείας  ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ την Διοργάνωση του 5ου Φιλικού Enduro Μετέωρων που είχε προγραμματίσει για τις 29 Μαρτίου 2020.

Το Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ με νέα ανακοίνωσή του θα γνωστοποιήσει έγκαιρα τη νέα ημερομηνία τέλεσης του.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.