Ανακοίνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΜΧ 2020

Με δεδομένη την άκρως δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και έχοντας εξαντλήσει όλα τα πιθανά σενάρια διεξαγωγής των αγώνων που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, μετά από την εισήγηση της Επιτροπής Motocross αποφάσισε:

O 6ος αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020 στην Προσοτσάνη Δράμας, από το σωματείο ΛΕΜΕ και ο 7ος αγώνας  θα διεξαχθεί στις 10 & 11 Οκτωβρίου 2020 στα Γιαννιτσά, από το σωματείο ΟΦΜΓ Γιαννιτσών.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.