Ο έκτος γύρος του πρωταθλήματος Monster Energy Supercros 2019 πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Minneapoli με δυνατές μάχες, ανατροπές και τον πρώτο γύρο της ανατολικής περιφέρειας. Νικητές οι Cooper Webb στην κατηγορίας 450SX και Austin Forkner στην κατηγορία 250SX. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς και τις βαθμολογίες του πρωταθλήματος.

450SX

Βαθμολογία κατηγορίας 450SX

250SX Ανατολής

Βαθμολογία κατηγορίας 250SX Ανατολής

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.