Φέτος για πρώτη φορά είδαμε να συμμετέχουν οι μικροί μας φίλοι με την κατηγορία ΜΧ50 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross με τα χαμόγελα να είναι αρκετά. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες εχει γίνει θέμα στα μέσα μαζικής δικτύωσης ο τρόπος, ο σκοπός, η σύγκριση με άλλες χώρες και άλλα πολλά. Έτσι η ομοσπονδία με την παρακάτω επιστολή ξεκαθαρίζει την θέση της. 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.