Η Βέροια φιλοξένησε το έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro και τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος. Η Λέσχη μοτοσυκλέτας Βέροιας αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες για να στήσει τον αγώνα έχοντας σκέψεις ακόμα και να τον αναβάλει λίγες ήμερες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία, άλλα η ιστορία της εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου δεν άφηνε τέτοια περιθώρια. Ο αγώνας μπορεί να άφησε ανάμεικτα συναισθήματα αλλά στήθηκε από ελάχιστα άτομα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί κακός ή πρόχειρος. Η ΛΕ.ΜΟ.Β. θέλοντας να βοηθήσει το έργο αγωνιζομένων, τεχνικών, και θεατών έφτιαξε έναν αγώνα που σχεδιαστικά ήταν άρτιος και αν είχαν δώσει περισσότερο προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες θα μπορούσε να θεωρηθεί υπόδειγμα αγώνα. Τα χαρακτηριστικά του αγώνα έξυπνη σχεδίαση, θεαματικές ειδικές αλλά δυστυχώς μικρές, αρκετοί θεατές και σφιχτά ωράρια όπως συνηθίζει πάντα η λέσχη της ΛΕ.ΜΟ.Β.

Στα αγωνίστηκα ο ΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ με την τέταρτη φετινή του νίκη αύξησε τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου στην EnduroGP για δεύτερη χρονιά περνώντας μπροστά από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου ΚΑΚΟΛΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Εξαιρετική επίδοση και για τον ΒΑΡΣΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ που για τρίτη συνεχόμενη φορά τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα παίρνοντας την δεύτερη θέση από τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ στην τελευταία ειδική, αφήνοντας τον στη τρίτη θέση για λιγότερο από δευτερόλεπτο. Πίσω τους τερμάτισε ο εκρηκτικός ΝΤΟΥΖΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛHΣ επίσης της Ε1, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που έδωσαν μάχη για την νίκη στην Ε3 με τον έμπειρο Γρεβενιώτη να είναι οριακά ταχύτερος στον συνολικό χρόνο.

Μάχη μέχρι την τελευταία ειδική για την πρώτη θέση στην Ε1. Ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ξεκίνησε καλά την ήμερα γράφοντας τρεις πρώτους χρόνους στην κατηγορία, αλλά ο ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στις επόμενες τρεις ειδικές απάντησε περνώντας οριακά μπροστά. Στην τελευταία ειδική ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ήταν ταχύτερος κατακτώντας την δεύτερη νίκη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον ΚΑΚΟΛΥΡΗ. Ανταγωνιστικούς χρόνους έγραψε παρά την αποχή του από τους αγώνες και ο ΝΤΟΥΖΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ τερματίζοντας τρίτος και στην Βέροια. Σταθερή άξια στην κατηγορία ο ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ τερματίζοντας στην τέταρτη θέση χωρίς να απειλήσει και να απειληθεί. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ με μία πέμπτη θέση, ενώ ο ΨΑΡΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ τερμάτισε έκτος σε έναν δικό του αγώνα μαζί με τον ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ της Ε2 με αρκετά λεπτά ποινής για τους δυο αναβάτες.

Ακόμα μία νίκη στην Ε2 για τον ΖΩΡΑ ΑΛΕΞΙΟ έχοντας το απόλυτο στην κατηγορία. Ταχύτατος και θεαματικός είχε μόνο έναν στόχο στον αγώνα και αυτός δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση της νίκης στην γενική. Μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση με τρεις αναβάτες να επιθυμούν να ανέβουν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τελικά ο ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ κατάφερε να είναι ο ταχύτερος και ο πιο συνετός εκμεταλλευόμενος και κάποιας μικρά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ΚΟΙΝΩΝΑΣ και ΧΑΣΑΠΗΣ. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο γεμάτος θετική ενέργεια ΚΟΙΝΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον ανεβασμένο ΧΑΣΑΠΗ ΙΩΑΝΝΗ. Μετά την ατυχία της Σπάρτης ο ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ επέστρεψε και έδειξε ότι εκτός από σκληροτράχηλος έχει και ταχύτητα, ενώ έκτος τερμάτισε ο ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ζώντας μία διαφορετική περιπέτεια με τον ΨΑΡΡΑ.

Στην Ε3 μίλησε και πάλι η εμπειρία του ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ που με μία κίνηση ματ στην τελευταία ειδική κατάφερε να είναι ο ταχύτερος και να βρίσκετε μία ανάσα από ακόμα ένας τίτλο. Μουδιασμένο το ξεκίνημα του στις πρώτες ειδικές άλλα κάπου εκεί ανέβασε ρυθμό κερδίζοντας τρεις θέσεις στο τέλος και την νίκη. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σε γνώριμα λημέρια ήθελε να πανηγυρίσει την παρθενική του νίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οδηγώντας μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, αλλά ο ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ είχε διαφορετική άποψη. Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον ΤΡΙΓΚΑ ΓΙΑΝΝΗ που τερμάτισε στην τρίτη θέση. Μέσα στην μάχη της πρώτης τριάδας ήταν και ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των τριών πρώτων μένοντας τέταρτος. Ο ΚΑΡΠΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ πρόσθεσε ακόμα μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα τερματίζοντας πέμπτος.

Η σταθερότητά του ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανταμείφθηκε στο τέλος κατακτώντας την νίκη στην JUNIOR αφήνοντας δεύτερο των αδερφό του ΜΑΡΑΓΚΟ ΖΑΦΕΙΡΗ και τρίτο τον ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ.

Στην ES ο ΓΚΑΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κατέκτησε ακόμα μία νίκη ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της συνολικής βαθμολογίας μειώνοντας την απόσταση που τον χωρίζει από τον ΜΙΜΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ. Aκόμα ένας συνετός αγώνας για τον ΜΙΜΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που αντιμετώπισε προβλήματα στην αρχή του αγώνα. Mαχητικός για ακόμα μία φορά ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ τερμάτισε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Θεσσαλονικιό ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο ΣΚΙΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας ο διήμερος αγώνας στην Σπερχειάδα στις 2-3 Νοεμβρίου.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.