Ο έκτος και προ τελευταίος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross για το 2019 διεξάγετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Μεγαλόπολης, με τους κατατακτήριους αγώνες των κατηγοριών ΜΧ1, ΜΧ2, και τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧopen, Quad να πραγματοποιούνται σήμερα. Στον έκτος γύρο του πρωταθλήματος έχουμε και την συμμετοχή των μοτοσυκλετών Vintage, με την απουσία των μικρών κατηγοριών ΜΧ65 και ΜΧ85. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα.

Αποτελέσματα κατατακτήριου αγώνα κατηγορίας ΜΧ1

Αποτελέσματα κατατακτήριου αγώνα κατηγορίας ΜΧ2  

Αποτελέσματα A’ Σκέλος κατηγορίας ΜΧopen

Αποτελέσματα A’ Σκέλος κατηγορίας ΜΧsenior

Αποτελέσματα A’ Σκέλος κατηγορίας Quad

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.