Ο έκτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross 2020 πραγματοποιείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Προσοτσάνης στη Δράμα με τους αναβάτες που έδωσαν το παρόν να έχουν ένα δύσκολο έργο να ολοκληρώσουν αντιμέτωποι με τις καιρικές συνθήκες. Οι κατατακτήριοι αγώνες όπως και τα πρώτα σκέλη χθες δεν ολοκληρώθηκαν λόγο έντονης βροχόπτωσης. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα που συνεχίστηκε σήμερα κανονικά.

Αποτελέσματα κατηγορίας MX1

Αποτελέσματα κατηγορίας MX300

Αποτελέσματα κατηγορίας MX2

Αποτελέσματα κατηγορίας MX125

Race 2 

Σε αναμονή χρονομέτρη …

Αποτελέσματα κατηγορίας MX85

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ65

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧW

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧopen

Αποτελέσματα κατηγορίας MXsenior

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.