Στην Προσοτσάνη Δράμας για τρίτη φορά φέτος πάει το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross για τον 6ο γύρο, με πολλούς αναβάτες να επιλέγουν να μην ειναι παρών. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα απο τις χρονομετρημένες δοκιμές. Κατατακτήριοι αγώνες των κατηγοριών ΜΧ1, ΜΧ300, ΜΧ2 και ΜΧ125 δεν πραγματοποιήθηκαν όπως και τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧ85, ΜΧ65, ΜXW, MXopen και MXsenior λόγο έντονης βροχόπτωσης. Μείνετε συντονισμένοι για τους αυριανούς αγώνες όλων των κατηγοριών. 

Αποτελέσματα χρονομετρημένων δοκιμών:

MX1 – ΜΧ300

MX2 – MX125

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.