Η Προσοτσάνη της Δράμας φιλοξένησε και τον έκτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος MOTOCROSS καθώς οι επιλογές της επιτροπής για ανάθεση αγώνα ήταν και πάλι ελάχιστες με τα Γιαννιτσά που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον ώστε να πραγματοποιήσουν τους δυο τελευταίους αγώνες να πέφτει πάνω στο τοπικό LOCKDOWN αναλαμβάνοντας μόνο τον τελευταίο αγώνα της σειράς.

Ο καιρός για ακόμα μία φορά έβαλε δύσκολα στους διοργανωτές αλλά για δεύτερη φορά ο ΜΟ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ με την αμέριστη βοήθεια των Λ.Ε.Μ.ΕΒΡΟΥ και ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με θετικό πρόσημο έναν δύσκολο αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η βροχή της Παρασκευής και του Σαββάτου δημιούργησαν λάσπη και ανάγκασαν την επιτροπή αγώνα να τροποποιήσει το πρόγραμμα.

Όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα στην ΜΧ1 με τον ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ να κρατάει το πλεονέκτημα των έξι βαθμών που απέκτησε στην Αρχαία Ολυμπία έναντι του ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆Η ΙΩΑΝΝΗ, με τους δυο αναβάτες να κερδίζουν από ένα σκέλος στην Δράμα. Στο πρώτο σκέλος ο ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ήταν ο κυρίαρχος δείχνοντας ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με το βαρύ τερέν εν αντίθεση με τον μεγάλο του αντίπαλο που προβληματίστηκε μετρώντας αρκετές πτώσεις, ενώ στο δεύτερο ήταν η σειρά του ΚΡΗΤΙΚΟΥ να γευτεί την χαρά της νίκης σε έναν αλάνθαστο τακτικά αγώνα καταφέρνοντας να περάσει στα μέσα του σκέλους μπροστά και τον ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆Η να έχει μία πτώση στην προσπάθεια του να ανακτήσει την πρωτοπορία. Πίσω τους και στα δυο σκέλη ο ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, άφησε υποσχέσεις για την επομένη χρονιά. Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ και μία τέταρτη θέση που του δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την τρίτη θέση στην κατηγορία και σχεδόν σίγουρα τον τίτλο στην ΜΧ300. Ο ΚΟΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ παρότι ταλαιπωρήθηκε με την λάσπη κατάφερε να βαθμολογηθεί και στα δυο σκέλη, ενώ έκτος στην κατηγορία ήταν ο ΣΠΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έχοντας την καλύτερη επίδοση στο δεύτερο σκέλος από τους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας.

Τυπική υπόθεση ο τίτλος στην ΜΧ300 για τον ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ καθώς του αρκεί ο τερματισμός μόνο στο ένα σκέλος στον τελευταίο αγώνα. Ο δυναμικός Καβαλιώτης για ακόμα έναν αγώνα έδειξε την ανωτερότητα απέναντι των υπολοίπων αναβατών της κατηγορίας καθώς για ακόμα έναν αγώνα στην Προσοτσάνη ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ προτίμησε να μην συμμετέχει. Η επιμονή του ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥ ΦΟΙΒΟΥ στο πρώτο σκέλος έφερε αποτέλεσμα καθώς του χάρισε την δεύτερη θέση μπροστά από τον ΣΠΥΡΗ ΓΙΩΡΓΟ που βαθμολογήθηκε μόνο στο πρώτο σκέλος. Πίσω τους τερμάτισαν οι ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΚΑΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Ο ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ έδειξε της προθέσεις από το πρωί της Κυριακής ταξιδεύοντας στην Δράμα έχοντας μόνο σκοπό μία διπλή νίκη στην ΜΧ2. Στο πρώτο σκέλος ο ρυθμός του συναρπαστικός χτίζοντας στους πρώτους γύρους μία διαφορά που ήταν ικανή να του δώσει την νίκη. Στο δεύτερο με σαφώς καλύτερες συνθήκες και πάλι δεν απειλήθηκε κατακτώντας και την δεύτερη νίκη ανοίγοντας την διάφορα του από τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στους τριάντα τέσσερις βαθμούς. Δεύτερος στον αγώνα ήταν ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ που προβληματίστηκε ιδιαίτερα με τις δύσκολες συνθήκες του πρώτου σκέλους, ενώ στο δεύτερο προσπάθησε να απειλήσει τον ΑΝ∆ΡΕΟΥ. Ο ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ σε γνώριμα λημέρια έψαξε στους προηγουμένους δυο αγώνες στην Δράμα ένα καλό αποτέλεσμα που τελικά δεν το κατάφερε. Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή με τον Δραμινό να τερματίζει τρίτος στην γενική έχοντας ένα εκπληκτικό πρώτο σκέλος. Ισόβαθμος του ήταν ο φετινός πρωταθλητής της ΜΧ125 ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος. Άτυχος ο ΡΑ∆ΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ που στην εκκίνηση του πρώτου σκέλους είχε μία πρόσκρουση σε ένα δέντρο έξω από την πίστα. Παρά τον τραυματισμό κατάφερε να είναι πέμπτος στον αγώνα, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο δυναμικός Λαμιώτης ΜΠΑΚΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Μετά τον τραυματισμό του ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΝΑΚΗ στην Αρχαία Ολυμπία η υπόθεση τίτλος στην ΜΧ125 για τον ΣΑΓΜΑΛΗ ΑΝΤΩΝΗ ήταν τυπική υπόθεση με τον νεαρό Θεσσαλονικιό να κατακτά τον τίτλο έναν αγώνα πριν το κλείσιμο της σειράς. Δεύτερος τερμάτισε ο ανεβασμένος Χαλκιδαίος ΜΠΟΓΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και στα δυο σκέλη. Οι ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και ΧΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ βαθμολογήθηκαν μόνο στο δεύτερο σκέλος.

Το αποτέλεσμα του πέμπτου αγώνα άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην ΟΡΕΝ καθώς η διάφορα των ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΤΟΜΑΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ είχε μειωθεί στους οχτώ βαθμούς με τον αγώνα της Δράμας να αναμένετε συναρπαστικός. Οι δυο αναβάτες ξεκίνησαν δυνατά άλλα στον πρώτο γύρο ο ΤΟΜΑΡΑΣ γνωρίζοντας ότι έπρεπε να πάρει μόνο την νίκη ρίσκαρε έχοντας πτώσεις που τον έριξαν πίσω με τον Μεσολογγίτη να αποχωρεί ιπποτικά από τον αγώνα αναγνωρίζοντας ότι μέσα στην πίστα δεν είχε ελπίδες πια να πάρει τον τίτλο. Νικητής και στα δυο σκέλη ήταν ο ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆ΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ κατακτώντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο στην κατηγορία. Οι ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆ΗΣ ΜΑΡΚΟΣ και ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μοιράστηκαν τις δεύτερες θέσεις με τον πρωτοπόρο της SENIOR να είναι τελικά δεύτερος αφήνοντας τρίτο τον αναβάτη από την Καρδίτσα. Υπόθεση SENIOR οι υπόλοιπές τρεις θέσεις στην ΟΡΕΝ με τους ∆ΡΟΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΣΙ∆ΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ να κλείνουν την πρώτη εξάδα.

Ο ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆ΗΣ ΜΑΡΚΟΣ συνέχισε να έχει το απόλυτο με ακόμα δυο πειστικές νίκες που τον φέρνουν κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην SENIOR. Πολύ καλή η εμφάνιση και του ∆ΡΟΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για ακόμα έναν αγώνα τερματίζοντας στην δεύτερη θέση. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ μπροστά από τους ΣΙ∆ΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΙΑΚΩΒΙ∆Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ενώ έκτος τερμάτισε ο ΑΛΥΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με τους βαθμούς του πρώτου σκέλους καθώς στο δεύτερο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς.

Στα ΜΧ85 ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ μετά από μία πολύ σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα είδε τους κόπους του να αμείβονται κατακτώντας τον τίτλο. Σίγουρα ο έκτος αγώνας δεν ήταν ανάλογος σε ποιοτικές συμμετοχές καθώς υπήρχαν πολλοί αναβάτες απόντες, άλλα αυτό δεν μειώνει την επιτυχία του ακρίτα αναβάτη που πανηγύρισε τον πρώτο του πανελλήνιο τίτλο. Οι ΓΚΑΛΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση με τον Εδεσσαίο ΓΚΑΛΙΠΗ να είναι τελικά δεύτερος, έχοντας την καλύτερη επίδοση από τους δυο αναβάτες στο πρώτο σκέλος και τον τοπικό ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟ, αν και ανέβασε την επίδοση του στο δεύτερο σκέλος να μένει τελικά στην τρίτη θέση. ‘Ατυχος ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στο πρώτο σκέλος αντιμετωπίζοντας μηχανικό πρόβλημα δεν κατάφερε να τερματίσει, ενώ στο δεύτερο ο νεαρός αναβάτης έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα κινούμενος σε όλο το σκέλος κοντά στο ρυθμό του ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ.

Πάντως καιρού ο νεαρός Θηβαίος ΠΑΠΑ∆ΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ κατέκτησε τον τίτλο στα ΜΧ65 έχοντας το απόλυτο, κατακτώντας ακόμα δυο άξιες νίκες. Ο ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στο πρώτο σκέλος δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά στο δεύτερο οδήγησε γρήγορα κοντά στον ΠΑΠΑ∆ΑΚΗ προσπαθώντας να επωφεληθεί κάποια ατυχία του. Οι ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΤΕΦΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μοιράστηκαν τις τρίτες θέσεις με τον πεισματάρη ΤΣΑΛΙΚΗ να είναι τελικά τρίτος. Προβλήματα αντιμετώπισε με την λάσπη ο ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αλλά τελικά κατάφερε να δει την σημαία του τερματισμού και στα δυο σκέλη, ενώ πέμπτος έμεινε ο ΤΕΦΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που εγκατέλειψε νωρίς στο πρώτο σκέλος.

Μοναχική η πορεία της ΜΑΝ∆ΑΝΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑΣ σε αυτό τον αγώνα στην MX WOMAN, κατακτώντας τον τίτλο έχοντας το απόλυτο.

Η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος θα πέσει στην πίστα των Γιαννιτσών στις 10-11 Οκτωβρίου.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογία πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.