Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 η ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας , καλεί όλους τους φίλους του Enduro στο 5ο «Φιλικό» Εnduro Μετεώρων σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς  Enduro στην Ελλάδα.

Με το αστείρευτο μεράκι των μελών της ΜΟ.ΛΕ.Κ δημιουργήθηκε μια διαδρομή περίπου 75 χιλιόμετρων με «εντουράδικα» μονοπάτια σε ποσοστό πάνω από το 90 % της διαδρομής. Σε όλο το μήκος της αποτελείται από εναλλάξ γρήγορα και τεχνικά περάσματα με πλήρη σήμανση και υποστήριξη από αναβάτες της διοργάνωσης (σκούπες) και θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο όσο και τον χομπίστα αναβάτη . Θα περιηγηθούμε σε κάθε τύπου τερρέν Enduro με φόντο τους βράχους των Μετεώρων.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:30 από το Γήπεδο του Καστρακίου  στο 5ο χλμ. Ε.Ο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων (πλησίον Στρατοπέδου Π.Α.Π) όπου θα λειτουργεί και η γραμματεία της οργάνωσης. (GPS: 39°43’47.2″N 21°35’55.4″E)

Η πόλη της Καλαμπάκας , με την πληθώρα των καταλυμάτων που διαθέτει , μπορεί να φιλοξενήσει τους φίλους που θα θελήσουν να διανυκτερεύσουν στην πόλη μας από το Σάββατο.

Σας  περιμένουμε όλους!

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.