Σε τίποτα δεν θύμιζαν οι συνθήκες του δευτέρου αγώνα στην Προσοτσάνη με αυτές που είχαμε πριν δυο εβδομάδες. Το τερέν ήταν τέλια προετοιμασμένο ικανοποιώντας τους αναβάτες και οι θερμοκρασίες κινήθηκαν σε κανονικά επίπεδα για την εποχή.

Μετά από έναν πολύ λασπωμένο αγώνα που δεν συμβάδιζε με την εποχή, ήρθαν οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπόφευκτα έφεραν σκόνη, χωρίς να κρίνετε απαγορευτική και επικίνδυνη για την διεξαγωγή του αγώνα. Μετά από δυο αγώνες με τελείως διαφορετικές συνθήκες τα συμπεράσματα είναι θετικά για την όλη προσπάθεια των ανθρώπων που μόχθησαν να γίνουν δυο αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Προσοτσάνη μέσα σε μονό δυο εβδομάδες. Εκτός από τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Προσοτσάνης στην διεξαγωγή του αγώνα βοήθησαν η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Έβρου, η Μοτολέσχη Καβάλας, ο τοπικός Δήμος και αρκετοί εθελοντές. Και τις επόμενες χρονιές είναι σίγουρο ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα ταξιδέψει ξανά στην Δράμα, στην ζεστή και φιλόξενη ακριτική κωμόπολη, με την τοποθεσία να είναι ιδανική και όσους έστησαν τον αγώνα να έχουν πολύ όρεξη για δουλειά, ανοιχτούς ορίζοντες, ακούγοντας τις όποιες παρατηρήσεις από τους αγωνιζόμενους, χωρίς να φοβούνται το ρίσκο. Αν δεν υπήρχε η απαγόρευση θεατών και η αναβολή όλων των εκδηλώσεων λόγο COVID-19 αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο για την Προσοτσάνη ίσως να βλέπαμε και πάρα πολλούς θεατές. Σίγουρα όλα δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικά και τέλεια με τον χρόνο να πιέζει. Το μονό που χρειάζεται είναι μικρές αλλαγές μέσα στην πίστα και βελτίωση στο σύστημα ποτίσματος. Όλα τα υπόλοιπά ήταν σε υπέρ του δέοντος ικανοποιητικό βαθμό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο αν και είχαμε πάλι ελάχιστες συμμετοχές είχαμε δυνατές μάχες, πλούσιο θέαμα και πολύ ενδιαφέροντα σκέλη σε όλες τις κατηγορίες. Νικητές στις επιμέρους κατηγορίες ήταν οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ, ΡΑΔΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΓΑΝΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και η ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

Τουρατζίδης Γιάννης #100 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ1

Στην ΜΧ1 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζουν ισόβαθμοι με τον Θεσσαλονικιό να έχει πάρει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος, καθώς μετράει μία νίκη περισσότερη. Ο ρυθμός και των δυο πολύ δυνατός και στα δυο σκέλη με τον ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗ να έχει καλύτερες εκκινήσεις αλλά στο πρώτο ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ βρήκε γρήγορα τρόπο να τον περάσει και να μείνει στην πρώτη θέση μέχρι το πέσιμο της κάρο σημαίας. Στο δεύτερο ο ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ήταν πιο συγκεντρωμένος χωρίς να κάνει κανένα λάθος πήρε την νίκη έχοντας κοντά του τον ΚΡΗΤΙΚΟ. Αγώνα με τον αγώνα ο ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά τον τραυματισμό του, τερματίζοντας στην τρίτη θέση νοιώθοντας πίεση στο δεύτερο σκέλος από τον Κύπριο ΠΑΜΠΟΥΚΑ ΜΙΧΑΛΗ που άλλαξε φέτος κατηγορία σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης του κυπριακού πρωταθλήματος. Σταθερή άξια στην κατηγορία και πάντα μέσα στους  πρωταγωνιστές ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ τερμάτισε πέμπτος μπροστά από τον ΚΟΤΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟ που ακολουθεί ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα.

Μπαξεβάνης Δημήτρης #131 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ300

Η ΜΧ-300 ήταν για ακόμα μία φορά υπόθεση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ με την οικογένεια του να προσφέρει τα μέγιστα στην υλοποιήσει του αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε ο ΚΑΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με τον ΚΟΛΙΟΠΑΝΟ ΦΟΙΒΟ να μένει στην τρίτη θέση.

Ράδος Ανέστης #97 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ2

Λάθη και πτώσεις έκριναν το αποτέλεσμα στην ΜΧ2 με τον ΡΑΔΟ ΑΝΕΣΤΗ να είναι ο τελικός νικητής εκμεταλλευόμενος τις πτώσεις των ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑ στο δεύτερο σκέλος. Ο ΡΑΔΟΣ ήταν ταχύτατος και σταθερός και στα δυο σκέλη θέλοντας την νίκη. Ακολούθησε τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στο πρώτο σκέλος που πήρε την νίκη τερματίζοντας οριακά μπροστά από τον ΑΝΔΡΕΟΥ με την διαφορά τους να είναι μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο. Πίσω του ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ κατάφερε να επιβληθεί των ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΙΩΤΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΓΜΑΛΗ τερματίζοντας τέταρτος. Στο δεύτερο ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ξεκίνησε καλά αλλά είχε μία γρήγορη πτώση και ο ΡΑΔΟΣ βρέθηκε επικεφαλής έχοντας πίσω του τον ΑΝΔΡΕΟΥ που ανέβασε ρυθμούς θέλοντας την νίκη στο σκέλος. Οι μάχες τους για ακόμα μία φορά στην Προσοτσάνη σκληρές με τον ΑΝΔΡΕΟΥ να φαίνεται ότι αυτή την φορά το ήθελε περισσότερο να περάσει μπροστά από τον ΡΑΔΟ. Στα μέσα του σκέλους ο ΑΝΔΡΕΟΥ κάνει την επίθεση φτάνοντας οριακά μπροστά στην δεξιά μετά την εκκίνησή αλλά οι δυο αναβάτες είχαν επαφή με τον ΑΝΔΡΕΟΥ να έχει τελικά μία πτώση. Ο ΡΑΔΟΣ έμεινε μπροστά, με τον εκπληκτικό ΜΑΡΙΟ ΚΑΝΑΚΗ για ακόμα μία φορά που βρισκόταν τρίτος να κερδίζει μία θέση και τον ΑΝΔΡΕΟΥ να τερματίζει τελικά τρίτος, με τους ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΣΑΓΜΑΛΗ και ΚΑΡΙΩΤΗ να ακολουθούν. Στο τέλος του δευτέρου σκέλους ο ΑΝΔΡΕΟΥ είχε παράπονα για αντιαθλητική συμπεριφορά του ΡΑΔΟ και εσκεμμένο χτύπημα που το εξέφρασε στον Πρόεδρος Αγωνοδικών χωρίς να αλλάξει κάτι στα τελικά αποτελέσματα. Οι βαθμοί της πρώτης και της δεύτερης θέσης έφεραν στην πρώτη θέση του αγώνα και την πρώτη του νίκη σε αγώνα του πανελληνίου τον ΡΑΔΟ, με δεύτερο τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και τρίτο τον ΚΑΝΑΚΗ που ισοβάθμησε με τον ΑΝΔΡΕΟΥ φέρνοντας για πρώτη φορά στο βάθρο τον νεαρό Θεσσαλονικιό. Καλή ήταν και η παρουσία των ΣΑΓΜΑΛΗ και ΚΑΡΙΩΤΗ συνολικά στον αγώνα κινούμενοι κοντά στο ρυθμό των πρώτων με τους δυο αναβάτες να έχουν και κάποιες άσχημες στιγμές που τους κόστισαν στο τέλος.

Μάριος Κανάκης #49 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ125

Μονό τυχαία δεν ήταν η νίκη στον προηγούμενο αγώνα στην ΜΧ-125 του ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΝΑΚΗ έναντι του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΓΜΑΛΗ, με τον δεκαπεντάχρονο Θεσσαλονικιό μετά την διακοπή να έχει ανέβει επίπεδο και να παλεύει στα ίσια πολύ πιο έμπειρους αναβάτες, δείχνοντας μεγάλη μαχητικότητα και σύνεση. Το αποτέλεσμα στο τέταρτο αγώνα ήταν εκπληκτικό μετά από μία μεστή και αλάνθαστη πορεία. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΓΜΑΛΗΣ δεν είχε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, έκανε λάθη, προσπάθησε αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να απειλήσει τον ΚΑΝΑΚΗ βλέποντας την διάφορα τους να μειώνετε. Στην τρίτη και τέταρτη θέση τερμάτισαν οι ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΧΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχοντας διαφορετικό προσανατολισμό στον αγώνα.

Γανωτής Δημήτρης #141 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ85

Στην ΜΧ-85 μπορεί να είχαμε ελάχιστες συμμετοχές αλλά οι ΓΑΝΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δίνοντας δυο πολύ σκληρές μάχες θέλοντας την νίκη. Ο ΓΑΝΩΤΗΣ έφυγε καλύτερα και στα δυο σκέλη έχοντας πίσω του τον αναβάτη από την Αλεξανδρούπολη. Στα μέσα του πρώτου σκέλους ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ αποφάσισε να κάνει την κίνησή του περνώντας μπροστά από τον ΓΑΝΩΤΗ με τον να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του πέφτοντας, ενώ στο δεύτερο πάνω στις επιθέσεις του ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ οι ρόλοι άλλαξαν με τον ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ να κάνει δυο λάθη και να έχει δυο πτώσεις. Οι δυο αναβάτες ισοβάθμησαν στο τέλος με τον ΓΑΝΩΤΗ να παίρνει την πρώτη του νίκη και τον ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ να κρατάει την μικρή διάφορα στην έως τώρα βαθμολογία. Πίσω τους είχαμε τριπλή ισοβάθμια με τελικά τρίτο τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΩΤΗΡΗ ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος αποφεύγοντας τα λάθη του πρώτου σκέλους που του κόστισαν. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο τοπικός ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ με την οικογένεια του να προσφέρει τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του αγώνα και τον μικρό να δίνει σκληρές μάχες μέσα στην πίστα, ενώ πέμπτος τερμάτισε ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του έχοντας και μία πτώση στο δεύτερο σκέλος. Άτυχος ο έκτος της παρέας ΔΑΝΟΓΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που τραυματίστηκε στα χρονομετρημένα του Σαββάτου.

Παπαδάκης Ελευθέριος #177 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ65

Στην ΜΧ-65 ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ πήρε ακόμα μία νίκη και σχεδόν κλείδωσε την υπόθεση τίτλου αν και βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά δεν υπήρχε λάσπη ώστε να δυσκολευτούν οι μικροί αναβάτες κάνοντας έναν πραγματικά ευχάριστο αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε ο ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ που στο δεύτερο σκέλος προσπάθησε να απειλήσει τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ αλλά είχε μία πτώση που τον υποχρέωσε να χάσει χρόνο. Οι ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είχαν τις δίκες τους μάχες με τον Θεσσαλονικιό να έχει περισσότερες δυνάμεις επικρατώντας και στα δυο σκέλη του εννιάχρονου ΤΣΑΛΙΚΗ στην πρώτη του εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μανδάνη Δέσποινα #22 Νικήτρια στην κατηγορία ΜΧW

Περισσότερες συμμετοχές με δυο ενδιαφέροντα σκέλη για την κατηγορία των γυναικών καθώς στις ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ΜΠΑΚΑ ΜΑΡΙΑ προστέθηκαν οι ΙΩΑΝΝΑ και ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ φέρνοντας ποιότητα και ανταγωνισμό. Η νικήτρια του πρώτου αγώνα ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ είχε να αντιμετωπίσει την πάντα γρήγορη και ποιοτική ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ. Ο ρυθμός και των δυο κοριτσιών πολύ καλός με την ΜΑΝΔΑΝΗ να παίρνει γρήγορα το προβάδισμα χτίζοντας μια μικρή διαφορά και στα δυο σκέλη έχοντας πίσω της την ΛΑΜΠΡΟΥ. Δυστυχώς η ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ είχε μία πτώση στο πρώτο σκέλος χάνοντας την επαφή με την ΜΑΝΔΑΝΗ, ενώ στο δεύτερο αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα που την ανάγκασε σε εγκαταλείψει. Άξια νίκη για την ΜΑΝΔΑΝΗ που κινήθηκε ταχύτατα και στα δυο σκέλη έχοντας πραγματικό ανταγωνισμό. Τελικά στην δεύτερη θέση τερμάτισε η μικρή της οικογένειας ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ που κινήθηκε αξιοπρεπέστατα και στα δυο σκέλη. Στην τρίτη θέση ανέβηκε η δυναμική ΜΠΑΚΑ ΜΑΡΙΑ που στήριξε τον θεσμό από τον πρώτο αγώνα αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά λιγότερα προβλήματα, αφήνοντας τέταρτη την ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ. Ο δεύτερος αγώνας έδειξε ότι υπάρχει ένα καλό επίπεδο στην κατηγορία και αν είχαμε και την προσθήκη της Μαρκέλλας ΚΩΣΤΑΚΗ που δεν θα συμμετάσχει φέτος οι μικρές αμαζόνες μπορούν κρατήσουν ζωντανή την κατηγορία δίνοντας το έναυσμα και σε άλλες γυναίκες να συμμετέχουν.

Χρήστος Τομαράς #110 Νικητής στην κατηγορία ΜΧopen

Στην ΟΡΕΝ μετά από έναν κακό αγώνα μέσα στην λάσπη που δεν τον ήθελε ο ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ επέστρεψε και πήρε μία διπλή νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια. Ο ΤΟΜΑΡΑΣ με δυο χαμένα σκέλη για να βρεθεί ξανά σε τροχιά τίτλου δεν του αρκεί μονό η προσωπική του επίδοση, αλλά ο σκοπός του για τους επόμενους αγώνες είναι το απόλυτο. Αγώνας τακτικής χωρίς ρίσκο ήταν για τον ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ο τέταρτος της σειράς. Οι βαθμοί της δεύτερης θέσης και στα δυο σκέλη ήταν υπερπολύτιμοι για την συνέχεια γνωρίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι να μην κάνει κάποιο μεγάλο λάθος. Οι ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ και ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μοιράστηκαν τις τρίτες θέσεις με τον αναβάτη από την Ηλεία να έχει σταθερότερη απόδοση στα δυο σκέλη παίρνοντας την τρίτη θέση. Οι ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ και ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση δίνοντας τις δικές τους μάχες, ενώ ο ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μετά από ένα καλό πρώτο σκέλος είχε μία πτώση που τον υποχρέωσε να χάσει βαθμούς και να είναι τελικά έκτος.

Μάρκος Καρασακαλίδης #177 Νικητής στην κατηγορία ΜΧsenior

Ακόμα μια άνετη νίκη στην κατηγορίας SENIOR με τον ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗ ΜΑΡΚΟ να έχει το απόλυτο δίνοντας μάχες να μπει και στην πρώτη εξάδα της ΟΡΕΝ. Σταθερή αξία στην κατηγορία ο ΔΡΟΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που τερμάτισε δεύτερος και στα δυο σκέλη, μπροστά από τους ΑΛΥΦΑΝΤΑΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ που έδωσαν μάχη στο δεύτερο σκέλος για την τρίτη θέση. Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο ΚΟΤΣΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αφήνοντας έκτο τον ΣΙΔΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.