Στην Προσοτσάνης της Δράμας ταξίδεψαν οι για δεύτερη φορά φέτος οι αναβάτες για τον τέταρτο γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross 2020. Δείτε παρακάτω τους κατατακτήριους αγώνες των κατηγοριών ΜΧ1, ΜΧ300, ΜΧ2 και ΜΧ125 όπως και τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧ85, ΜΧ65, ΜXW, MXopen και MXsenior που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και μείνετε συντονισμένοι για τους αυριανούς αγώνες όλων των κατηγοριών. 

Αποτελέσματα κατατακτήριων αγώνων:

MX1 – MX300

MX2 – MX125

Αποτελέσματα πρώτων σκελών:

MX85

MX65

MXW

MXopen

MXsenior

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.