Το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross 2020 συνεχίζετε με τον τρίτο γύρο να πραγματοποιείτε στην Προσοτσάνη της Δράμας. Χτες πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριοι αγώνες των κατηγοριών ΜΧ1, ΜΧ2 και τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧ65, ΜΧ85, MXW, ΜΧopen και Senior. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα απο τους κύριους αγώνες το πολύ βαρύ τερέν μετά τη χτεσινοβραδινή πολύ έντονη βροχή. 

MX1

MX300

MX2

MX125

 

MX85

MX65

MXW

MXopen

MXsenior

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.