Το SAMOKOV της Βουλγαρίας φιλοξένησε τον τρίτο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος με την συμμέτοχη τεσσάρων χωρών. Ανάμεσα στους 130 συμμετέχοντες υπήρχε και πάλι ελληνικό χρώμα με τέσσερις αναβάτες να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό κυνηγώντας διακρίσεις.

Στην ΜΧ2 είχαμε διπλή εκπροσώπηση με τον ΑΝΕΣΤΗ ΡΑΔΟ να επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια σε αγώνα εκτός συνόρων, αγωνιζόμενος δίπλα στον συνήθη ύποπτο ΜΑΡΙΟ ΚΑΝΑΚΗ. Οι συνθήκες μέσα στην πίστα αρκετά δύσκολες και τις δυο ημέρες με το τερέν να είναι αρκετά βαρύ από την βροχόπτωση.

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ επανέλαβε ακόμα μία από τις εξαιρετικές επιδόσεις του τελευταίου μήνα ισοβαθμώντας στην πέμπτη θέση με τον τρία χρόνια μεγαλύτερο του Βούλγαρο Alex Dimitrov. Μαχητικός για ακόμα μία φορά ο δεκαπεντάχρονος Θεσσαλονικιός με έξυπνη οδήγηση απέφυγε τα λάθη και ήταν πάντα μέσα στους πρωταγωνιστές και στα δυο σκέλη. Ο ΚΑΝΑΚΗΣ τερμάτισε και τέταρτος στην MX2 Junior χάνοντας στο τέλος την τρίτη θέση από τον Dimitrov.

Δυο πτώσεις μία σε κάθε σκέλος κράτησαν τον ΑΝΕΣΤΗ ΡΑΔΟ λίγο πιο πίσω αν και στο τέλος κάθε σκέλους κέρδισε θέσεις, με τον Θεσσαλονικιό να θέλει ένα καλό πλασάρισμα, αλλά τα λάθη του να του στερούν τις ελπίδες του για κάτι καλύτερο από την όγδοη θέση που τελικά τερμάτισε με μια έβδομη και μια ένατη θέση.

Μία πτώση στον τρίτο γύρο του δεύτερου σκέλους στέρησε την παρουσία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΜΙΔΑ στο βάθρο της SENIOR. Με τον έμπειρο αναβάτη να δίνει για ακόμα μία φορά δυνατές μάχες με τους Βούλγαρους αναβάτες της κατηγορίας και στο τέλος να βρίσκεται ισόβαθμος με τους Zahari Tomov και Atanas Petrov τρεις μόνο βαθμούς πίσω από τον νικητή Vasil Stoyanov.

Πάρα τις δυσκολίες και το βαρύ τερέν στην απαιτητική πίστα του SAMOKOV ο πεισματάρης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ κατάφερε να τερματίσει δέκατος έβδομος στην κατηγορία ΜΧ-85 σε μία κατηγορία όπου ο μικρός Παναγιώτης είναι ένας από τους μικρότερους ηλικιακά αναβάτες.

Αποτελέσματα Κατηγορίας ΜΧ2

Αποτελέσματα Κατηγορίας ΜΧ2 junior

Αποτελέσματα Κατηγορίας ΜΧ85

Αποτελέσματα Κατηγορίας ΜΧsenior

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.