Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος motocross βορείου Ελλάδος για το 2019 πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Πρίνου με νικητές τους ΚΟΥΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΜΧexxpert), ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ (MX1), ΡΑΔΟ ΑΝΕΣΤΗ (ΜΧ2), ΛΙΟΥΜΠΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ (ΜΧ2t), ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆Η ∆ΗΜΗΤΡΙΟ (ΜΧopen), ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ (ΜΧ85) και ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΜΧ65). Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.