Η Προσοτσάνη φιλοξένησε τον τρίτο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS στις 5-6 Ιουνίου με δυνατές μάχες, έντονο ανταγωνισμό και πλούσιο θέαμα. Δυναμικό παρόν για τρίτη συνεχόμενη φορά έδωσαν οι αναβάτες με τις συνολικές συμμετοχές να φτάνουν τις 150 έχοντας επιστροφές στο χώρο και προσθήκες από την γειτονικές Βουλγαρία και ΣΚΟΠΙΑ. Τις μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις τις είχαμε στην ΜΧ2 με τους ΜΑΡΙΟ ΚΑΝΑΚΗ και ΑΝΕΣΤΗ ΡΑΔΟ να επιστρέφουν στους ελληνικούς αγώνες αλλά και τον περσινό πρωταθλητή ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΟΥ να είναι άτυχος έχοντας ένα τραυματισμό πριν τον αγώνα. Οι γεμάτες μπάρες και οι πολλές συμμετοχές στις κύριες κατηγορίες για τρίτη συνεχόμενη φορά με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να μην δικαιώνονται έφεραν σκόνη στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή όλα κύλησαν ομαλά χωρίς προβλήματα. Μετά τους τρεις περσινούς αγώνες που έγιναν στην Προσοτσάνη με την εικόνα να μην είναι η καλύτερη έχοντας ελάχιστες συμμετοχές, οι πολλές φετινές συμμετοχές περά τις ιδιαίτερες συνθήκες με την συνολική κατάσταση του COVID-19 έφερε μία ηθική δικαίωση στην μικρή αλλά τόσο δυναμική λέσχη τoυ Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Προσοτσάνης.

Στην μεγάλη κατηγορία ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ πήρε δυο πειστικές νίκες χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη πίεση ανοίγοντας την διαφορά από τους διώκτες του οδηγώντας θεαματικά αλλά χωρίς υπερβολές. Για την δεύτερη θέση του αγώνα ο ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έδωσε σκληρή μάχη με τον STEFAN NEYCHEV στο δεύτερο σκέλος καταφέρνοντας στο τέλος να περάσει μπροστά του και να κλείσει τον αγώνα με δυο δεύτερες θέσεις. Τρίτος στον αγώνα αλλά εκτός ελληνικής κατατάξεις ο Βούλγαρος NEYCHEV δείχνοντας καλά σημεία και μαχητικότητα. Πίσω τους είχαμε τριπλή ισοβάθμια με τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΛΗ, ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΦΥΣΕΚΗ ΣΤΑΘΗ να δίνουν σκληρές μάχες και στα δυο σκέλη. Τελικά τέταρτος στον αγώνα και τρίτος στην ελληνική κατάταξη ήταν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ έχοντας σταθερή απόδοση χωρίς λάθη και στα δυο σκέλη καταφέρνοντας να επωφεληθεί τις ατυχίες των ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗ και ΦΥΣΕΚΗ στο δεύτερο σκέλος. Ο ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ οδήγησε σταθερά στο πρώτο σκέλος χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ενώ στο δεύτερο μία μέτρια εκκίνηση και μία γρήγορη πτώση τον έριξαν πολύ πίσω στην κατάταξη. Ο μαχητικός Θεσσαλονικιός ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να φτάσει τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ και ΦΥΣΕΚΗ. Στον τελευταίο γύρο έκανε την κίνησή του καταφέρνοντας να περάσει προσωρινά τον ΦΥΣΕΚΗ αλλά ο αναβάτης από την Πέλλα κατάφερε να κρατήσει την θέση του και τον ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗ πίσω του. Έκτος στον αγώνα ήταν ο ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ με τον σπασμένο επιλογέα ταχυτήτων από την αρχή του σκέλους να του στερεί τις ελπίδες για κάτι καλύτερο στο δεύτερο σκέλος. Έκτος στην ελληνική κατάταξη ήταν ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ισόβαθμος με τον θεαματικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΝΩΛΗ, με τον Καβαλιώτη να αντιμετωπίζει και πάλι έντονες ενοχλήσεις στο πόδι στον τελευταίο αγώνα πριν από την αποκατάσταση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες. Καλή ήταν και η παρουσία του ΚΑΚΟΛΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ όλο το διήμερο αλλά στο δεύτερο σκέλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΛΗ που ανέβηκε στην δεύτερη θέση της ΜΧ-300 μειώνοντας την διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ οδήγησε θεαματικά πήρε γρήγορα την πρωτοπορία στην ΜΧ-300 και προσπάθησε να βρεθεί όσο ψηλότερα μπορούσε στην γενική της ΜΧ-1. Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πάρα το πρόβλημα του τραυματισμού του έδωσε σκληρή μάχη στο δεύτερο σκέλος καταφέρνοντας να πάρει την δεύτερη θέση στο σκέλος και την κατηγορία. Ισόβαθμος του Καβαλιώτη ο έτερος της οικογένειας ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΝΩΛΗΣ, ήταν ταχύτερος του ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ στο πρώτο σκέλος αλλά στο δεύτερο δεν κατάφερε να τον κρατήσει πίσω του. Επιστροφή στους αγώνες για τον ποιοτικό ΔΕΜΕΡΔΕΣΛΗ ΝΙΚΟ και μία τέταρτη θέση εμφανώς επηρεασμένος από την αποχή του από τους αγώνες. Σταθερές άξιες στην κατηγορία οι ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ ΦΟΙΒΟΣ χωρίς να υπερβάλουν βρίσκονται πάντα μέσα στους διακριθέντες και ψηλά στην κατηγορία της.

Τα μάτια όλων ήταν καρφωμένα στην ΜΧ-2 με τους ΚΑΝΑΚΗ και ΡΑΔΟ να επιστρέφουν και να ρίχνονται στην μάχη απέναντι στους ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΑΚΑ και ΣΑΓΜΑΛΗ, με μόνο τον ΑΝΔΡΕΟΥ να λείπει. Με αρκετούς ισάξιους αναβάτες με μικρές διαφορές σε μια πίστα που δεν έχει πολλές ευκαιρίες για προσπεράσματα μία καλή εκκίνησή θα έκρινε πολλά στην έκβαση του αγώνα. Στο πρώτο σκέλος ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ φεύγει καλύτερα από όλους από την μπάρα αλλά στην πρώτη στροφή ο Βούλγαρος VICTOR NEYCHEV πέφτει δίπλα του μπλοκάροντας τον πίσω τροχό του νεαρού Θεσσαλονικιού. Ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ εκμεταλλεύεται την κατάσταση περνάει μπροστά με τους KANAKH, MΠAKA και ΡΑΔΟ να τον ακολουθούν. Ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ βρίσκεται μπροστά αλλά ο KANAKHΣ θέλει κάτι περισσότερο από την δεύτερη θέση πιέζοντας ασφυκτικά, ενώ ο ΡΑΔΟΣ περνάει στην τρίτη θέση. Ο επίσης διεκδικητής του πρωταθλήματος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μετά από μία μέτρια εκκίνηση καταφέρνει να κερδίσει θέσεις γύρο με το γύρο πάρα τις ενοχλήσεις στο ώμο του. Στα μέσα του σκέλους ο ΡΑΔΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πίσω τροχό του εγκαταλείποντας, ενώ η μάχη για την πρώτη θέση συνεχίζεται. Στα ντουμπλαρίσματα ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ κρατάει τη θέση του, με τον νεαρό ΚΑΝΑΚΗ να μην βρίσκει χώρο να περάσει μπροστά, κόβοντας ρυθμό στους τελευταίους γύρους. Τελικός νικητής ήταν ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ αφήνοντας δεύτερο τον ΚΑΝΑΚΗ. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο τοπικός ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ κάνοντας έναν ώριμο αγώνα με τέταρτο τον ΜΠΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τους ΧΑΤΖΗΡΑΛΛΗ ΘΕΟΧΑΡΗ και ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ να κλείνουν την πρώτη εξάδα. Στο δεύτερο σκέλος οι ΚΑΝΑΚΗΣ και ΡΑΔΟΣ έστριψαν πρώτοι με τον ΣΑΓΜΑΛΗ να μπλέκει στην εκκίνηση και να βρίσκεται πολύ πίσω. Ο ΡΑΔΟΣ ήταν μπροστά με τον ΚΑΝΑΚΗ για δεύτερο σκέλος να πιέζει αλλά να μην βρίσκει ευκαιρίες για ένα καθαρό προσπέρασμα. Η μάχη των δυο κράτησε όλο τον αγώνα με τον ΚΑΝΑΚΗ να έχει μία πτώση στο τέλος προσπαθώντας να βρεθεί μπροστά από τον ΡΑΔΟ. Πολλές θέσεις κέρδισε ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ τερματίζοντας τελικά τρίτος κατακτώντας και την νίκη του αγώνα μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή. Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ ΑΝΔΡΕΑ και μία τέταρτη θέση μπροστά από τους GROZDANOV DIMITAR και ΜΠΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. Νικητής του αγώνα ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ βρισκόμενος ποια σε απόσταση αναπνοής από τους ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και ΜΠΑΚΑ στην προσωρινή κατάταξη. Δεύτερος στο αγώνα αλλά εκτός ελληνικής βαθμολογίας ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ που την φετινή χρονιά αγωνίζεται με τα χρώματα της γειτονικής Βουλγαρίας θέλοντας να τιμήσει την χωρά της μητέρας του. Τρίτος στον αγώνα ήταν ο ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που για δεύτερο αγώνα στην Προσοτσάνη καταφέρνει να βρεθεί στο βάθρο, με τους ΜΠΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ και ΧΑΤΖΗΡΑΛΛΗ ΘΕΟΧΑΡΗ να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα σε μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, ενώ έβδομος ήταν ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΡΑΔΟΣ έχοντας μία νίκη και μία εγκατάλειψη.

ΜΧ-125μαφια με τους νεαρούς αναβάτες της κατηγορίας να τρομοκρατούν έμπειρους αναβάτες της ΜΧ-2, βλέποντας τους νεαρούς έφηβους όχι απλά να προσπαθούν να πάρουν την νίκη στην κατηγορία αλλά να έχουν υψηλές βλέψεις για ένα καλό πλασάρισμα στην ΜΧ-2. Πρώτος και καλύτερος ήταν ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ αλλά στον τρίτο αγώνα οι αποστάσεις από τους ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟ και ΓΑΝΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ μειώθηκαν, νιώθοντας καυτή την ανάσα τους. Άτυχος ο νεαρός ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ που βρίσκετε σε κάλο επίπεδο και θα μπορούσε να βρεθεί στην μάχη της πρώτης τριάδας έχοντας μία εγκατάλειψη από μηχανικό πρόβλημα στο πρώτο σκέλος, ενώ στο δεύτερο δεν αγωνίστηκε, σταθερή άξια στην κατηγορία ο ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ βρίσκετε πάντα στους διακριθέντες της κατηγορίας. Με τους ΓΚΑΛΙΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΤΙΦΤΙΚΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ από την Πέλλα να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Ο καλύτερος αγώνας της ΜΧ-85 πραγματοποιήθηκε στην Προσοτσάνη με την προσθήκη των δυο νεαρών Βουλγάρων VENCISLAV TOCHEV και DANAIL STEFANOV δίνοντας την δυνατότητα στους ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΦΩΤΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟ να ελέγξουν το επίπεδο του ανταγωνισμού στην γειτονική χωρά. Τις νίκες μοιράστηκαν οι ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ και TOCHEV με τον ΜΕΡΚΟΥΡΗ να είναι ο νικητής στο πρώτο με την σταθερότητα του να επιβραβεύετε, ενώ στο δεύτερο ο TOCHEV απέφυγε τα λάθη και τις πτώσεις του πρώτου παίρνοντας την νίκη. Στο πρώτο ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ oδήγησε ταχύτατα και έξυπνα αποφεύγοντας τα λάθη βλέποντας τον μεγάλο του αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα ΦΩΤΑΚΗ να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του, ενώ οι TOCHEV και STEFANOV είχαν μία σειρά από πτώσεις σε όλο τον αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε στο πρώτο σκέλος ο TOCHEV κερδίζοντας δυο θέσεις στον τελευταίο γύρο με τρίτο τον ΦΩΤΑΚΗ και τέταρτο τον STEFANOV. Πίσω τους οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ και ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ έδωσαν μάχη με τον Δραμινό να επικρατεί. Στο δεύτερο οι TOCHEV και STEFANOV απέφυγαν τα λάθη του πρώτου αγώνα και μπήκαν από νωρίς μπροστά. Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ έχει μία πτώση στον πρώτο γύρο με τον ΦΩΤΑΚΗ να την εκμεταλλεύεται. Στους επόμενους γύρους ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ θα φτάσει πίσω από τον ΦΩΤΑΚΗ περνώντας τον. Με τους TOCHEV και STEFANOV να έχουν ανοίξει την διάφορα από τους δυο Έλληνες, ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ θέλοντας να μην ρισκάρει κράτησε έναν ρυθμό σταθερό καθώς κύριο μέλημα του είναι το πρωτάθλημα έχοντας να καλύψει την τιμωρία του από τον πρώτο αγώνα καταφέρνοντας για έκτη φορά να είναι ταχύτερος από τον ΦΩΤΑΚΗ. Στο δεύτερο σκέλος ήταν η σειρά του ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ να είναι ταχύτερος από τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΙΑΚΩΒΟ και να παίρνει την πέμπτη θέση, ενώ την εξάδα στην ελληνική κατάταξη συμπλήρωσαν οι ΜΠΑΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Δυο μέρες, δυο διαφορετικές εικόνες, με διαφορικούς νικητές στην ΜΧ-65 αλλά τον ΧΑΤΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να κατακτά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του αποδεικνύοντας ότι η απόδοση του στον αγώνα της Σπερχειάδας μόνο τυχαία δεν ήταν. Το Σάββατο ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΛΩΝ πετούσε και έδειχνε ότι θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής επιστρέφοντας ξανά στις νίκες, έχοντας καλύτερο ρυθμό από τους ΧΑΤΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΤΣΑΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Την Κυριακή ο ΧΑΤΖΑΚΗΣ ήταν πιο αποφασισμένος έχοντας απαντήσεις στην απόδοση του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. Στους πρώτους γύρους ο Κρητικός έδειχνε να έχει εγκλιματιστεί με την πίστα και να κινείτε πολύ πιο γρήγορα από το Σάββατο περνώντας αρχικά τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ. Ο ΧΑΤΖΑΚΗΣ έχοντας την πρωτοπορία είδε το μεγάλο του αντίπαλο να έχει μία πτώση που του στέρησε χρόνο. Στην συνέχεια ο ΧΑΤΖΑΚΗΣ έκοψε ρυθμό και στους τελευταίους γύρους ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ μείωσε την διάφορα τους αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Μία μικρή αδιαθεσία έβγαλε εκτός μάχης τον ΤΣΑΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ αφήνοντας ανοιχτή την τρίτη θέση της κατηγορίας. Ο ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που πίεσε στο πρώτο σκέλος τον ΤΣΑΛΙΚΗ ήταν τελικά τρίτος στο σκέλος και στην γενική. Οι ΤΡΑΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΣΤΡΟΥΓΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ισοβάθμησαν στην τέταρτη θέση με τον ΤΡΑΚΑΔΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ να είναι τελικά τέταρτος, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.

Στην ΜΧ-50 οι μικρότεροι του χώρου έδωσαν για ακόμα μία φορά βροντερό παρόν αν και μόνο ο μικρός ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ταξίδεψε από την νότια Ελλάδα. Οι μικροί σε σαφώς καλύτερες συνθήκες από την Σπερχειάδα οδήγησαν γρήγορα και το διασκέδασαν. Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής έχοντας να αντιμετωπίσει τον νεαρό Βούλγαρο GOGO ILIEV με τους δυο αναβάτες να έχουν μία πολύ όμορφη μονομαχία. Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι πεισματάρηδες ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΙΟΥΡΕΤΖΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΚΕΡΚΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΑΝΤΏΝΗΣ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ.

Το Σάββατο οι μικροί αναβάτες και οι συνοδοί τους είχαν την χαρά να βρεθούν στην πρώτη τους ενημέρωση από τον αλυτάρχη ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥΦΤΑ όπως και όλοι παρέλαβαν από ένα ενημερωτικό οδηγό από την ΑΜΟΤΟΕ.

Δυνατές μάχες είχαμε στην κατηγορία MX WOMAN με την ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ να νιώθει για πρώτη φορά πίεση την φετινή χρονιά. Η ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ κατάφερε να συνεχίσει με το απόλυτο στην κατηγορία βλέποντας την απειλητική ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ να στέκεται άτυχη δυο γύρους πριν το τέλος του δευτέρου σκέλους εγκαταλείποντας την προσπάθεια της μετά από πτώση και τραυματισμό. Με την ΜΑΝΔΑΝΗ να έχει μόνο έναν τερματισμό η δεύτερη θέση πήγε στην ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ που είχε μία όμορφη μάχη με την ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ καταφέρνοντας η νεαρή Βολιώτισσα να επικρατήσει στην μάχη που είχαν οι δυο τους και στα δυο σκέλη. Τέταρτη στο αγώνα η ΠΑΣΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ανεβάζοντας σιγά σιγά ρυθμούς, ενώ στην πέμπτη θέση ήταν η άτυχη ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

Οι πιο συναρπαστικές μάχες δοθήκαν στην ΟΡΕΝ με δυο πολύ αμφίρροπα σκέλη. Οι ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μοιράστηκαν τις νίκες αλλά την νίκη στην κατηγορία την πήρε ο Θεσσαλονικιός ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στην επιστροφή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έχοντας ισοβαθμία με τον ΣΚΥΒΑΛΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Στο πρώτο σκέλος ο ΤΟΜΑΡΑΣ άνοιξε την διαφορά από τους υπολοίπους ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις στην πρώτη εξάδα δόθηκαν μάχες μέχρι τον τελευταίο γύρο. Τελικά δεύτερο ήταν ο ΣΚΥΒΑΛΟΣ έχοντας πολλές δυνάμεις μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας αφήνοντας τρίτο τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ που ήταν για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεύτερος. Σταθερή η παρουσία του σε όλο τον αγώνα και μια τέταρτη θέση για τον ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ. Ο ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ παρά την μέτρια εκκίνησή του κατάφερε να κερδίσει θέσεις στο τέλος και να βρεθεί μπροστά από τους ΑΥΓΕΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. Στο δεύτερο σκέλος ο πρωτοπόρος της κατηγορίας ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με σβήσιμό της μοτοσυκλέτας του στην εκκίνησα και μία γρήγορη πτώση θυμίζοντας την περσινή του επίσκεψη στην Προσοτσάνη. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ πήρε αρχικά την πρωτοπορία αλλά ο ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ήθελε περισσότερο από όλους ένα κάλο αποτέλεσμα στο λασπωμένο τερέν. Στον δεύτερο γύρο κάνει την κίνησή του στον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ καταφέρνοντας να μπει μπροστά χτίζοντας μία διαφορά από τους υπολοίπους. Οι ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΣΚΥΒΑΛΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ και ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑΣ βρισκόταν πίσω του με τις διαφορές τους να είναι μικρές ενώ ο ΤΟΜΑΡΑΣ ανέβαινε στην κατάταξη. Στον έβδομο γύρο ο ΑΥΓΕΡΗΣ εγκαταλείπει από μηχανικό πρόβλημα με τον ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ να βρίσκεται πρώτος έχοντας κερδίσει μονομαχίες από τους ΣΚΥΒΑΛΟ και ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ενώ ο ΤΟΜΑΡΑΣ είχε μειώσει τις απώλειες βλέποντας πολύ εφικτό ποια την παρουσία του στην πρώτη τριάδα. Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με τα ντουμπλαρίσματα ενώ οι ΣΚΥΒΑΛΟΣ και ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ δεν μπόρεσαν να κρατήσουν πίσω τους τον ΤΟΜΑΡΑ που είχε ένα δαιμονιώδη ρυθμό. Ο Μεσολογγίτης στον τελευταίο γύρο αποφασίζει να κυνηγήσει την νίκη αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα με το πίσω φρένο, φτάνει τον ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ αλλά οι δυο αναβάτες είχαν επαφή με τον ΤΟΜΑΡΑ να έχει πτώση. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ που ακολουθούσε και πριν λίγο είχε περάσει τον ΣΚΥΒΑΛΟ εκμεταλλευτικέ την ατυχία του ΤΟΜΑΡΑ παίρνοντας την δεύτερη θέση με τον ΤΟΜΑΡΑ να τερματίζει τρίτος μπροστά από τους ΣΚΥΒΑΛΟ, ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ και ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑ. Οι αγωνοδίκες στο τέλος επέβαλαν ποινή δεκαπέντε δευτερολέπτων με τον ΤΟΜΑΡΑ να χάνει δυο θέσεις. Στην τελική κατάταξη οι ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ και ΣΚΥΒΑΛΟΣ ήταν ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με τον Θεσσαλονικιό να είναι ο νικητής, ενώ τρίτος ήταν ο ΤΟΜΑΡΑΣ. Πίσω τους βρέθηκε ο νικητής του δευτέρου σκέλους ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ με τους μαχητικούς ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ και ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑ να ισοβαθμούν μετά από δυο έντονα σκέλη με πολλές μάχες.

Στην SENIOR ο ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ συνέχισε με νίκες και στο τρίτο αγώνα χωρίς να απειληθεί. Πίσω του και στα δυο σκέλη τερμάτισε ο Βούλγαρος ATANAS PETROV, ενώ τρίτος και στα δυο σκέλη ήταν ο ΚΡΙΜΠΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Oι μεγάλες μάχες της κατηγορίας δοθήκαν για τις υπόλοιπές θέσεις τhς πρώτης τριάδας καθώς οι διaφορ;eς ανάμεσα στους ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΓΕΝΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ και ΑΛΥΦΑΝΤΑΡΟ ήταν μικρές και στα δυο σκέλη. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο σκέλος ήταν τελικά τέταρτος αφήνοντας πέμπτο τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ με τους δυο αναβάτες να είναι ισόβαθμοι. Aνεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος ο ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ κατάφερε να είναι έκτος, αφήνοντας ακτός εξάδας τους ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΑΛΥΦΑΝΤΑΡΟ ΕΥΆΓΓΕΛΟ.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογίες πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικός ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.