Ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του panellhn;ioy πρωταθλήματος motocross στην πίστα της Προσοτσάνης στης Δράμα με νικητής στις δύο ποιο ανταγωνιστικές κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2 τους Γεωργαντά και Σάγμαλη. Δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες με τους αναβάτες δίνουν το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα.

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ1

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ300

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ125

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ85

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ65

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧW

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧopen

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧsenior

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.