Μαζί με τον έκτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ENDURO πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος με έντονο συναγωνισμό μέχρι την τελευταία ειδική στις περισσότερες κατηγορίες. Ταχύτερος όλων ο ΤΡΑΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ με νέα ομάδα και έναν συνδυασμό που πιθανότατα να τον δούμε στο επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η δεύτερη θέση ήταν υπόθεση Ε2 με τον ΜΑΚΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να καταφέρνει να παίρνει μία οριακή νίκη στην κατηγορία από τον ΣΑΠΑΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και την δεύτερη θέση της άτυπης γενικής.

Στην Ε1 ο ΤΡΑΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ιδιαίτερα ρυθμούς πήρε άνετα την νίκη. Προβλήματα αντιμετώπισαν οι ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ που τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση με τον περσινό πρωταθλητή να έχει μία πτώση στην τελευταία ειδική χάνοντας αρκετό χρόνο, αλλά ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας που τελικά είχε καλύτερο χρόνο μέσα στις ειδικές χρεώθηκε από νωρίς με αρκετά λεπτά ποινής παίρνοντας τελικά στην τρίτη θέση.

Η πλέον συναρπαστική κατηγορία του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος ήταν η Ε2. Τέσσερις αναβάτες είχαν ελπίδες για την νίκη με τις διαφορές να είναι μικρές. Ο χρόνος της τρίτης ειδικής έδωσε ένα μικρό πλεονέκτημα στον ΜΑΚΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ έναντι του ανταγωνισμού που αρκούσε να του δώσει την νίκη. Ο ΣΑΠΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ πίεσε αρκετά στο τέλος αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί. Σταθερός σε όλο τον αγώνα και ο ποιοτικός ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, απείλησε και βρέθηκε πολύ κοντά τους δυο πρώτους. Κοντά τους σε χρόνους και απόδοση ο ανεβασμένος ΜΠΟΥΤΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ που έχει μεγάλη βελτίωση την φετινή χρονιά. Πίσω τους οι ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΣΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ έδωσαν την δίκη τους μάχη με τον ΑΓΓΕΛΗ να είναι ταχύτερος από τους δυο αναβάτες από την Φλώρινα αφήνοντας τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ εκτός της πρώτης εξάδας.

Δυνατή μάχη είχαμε και στην Ε3 με την τελευταία ειδική να κρίνει το αποτέλεσμα. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ αν και αγωνίστηκε με την μοτοσυκλέτα του έδειχνε να ελέγχει τον εκρηκτικό ΖΙΑΓΚΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ αλλά τελικά ο αναβάτης από τον Πλαταμώνα ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος κατακτώντας την παρθενική του νίκη στο ντεμπούτο του στην κατηγορία. Μέσα στο συναγωνισμό και ο ΓΚΟΣΚΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ τερματίζοντας στην τρίτη θέση, ενώ πίσω τους ο ΤΖΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ εκμεταλλευτικέ τις ποινές των ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΔΗΜΗΡΙΟΥ και ΡΟΥΣΙΑΜΑΝΗ ΤΡΥΦΩΝΑ τερματίζοντας τελικά τέταρτος.

Στα εκατοστά του δευτερολέπτου θα κρίνονταν η πρώτη θέση στην ES αν οι ΧΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ δεν χρεωνόταν ποινή καθώς μέσα στις ειδικές βρισκόταν στον ίδιο ρυθμό με τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ. Τελικά ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κατέκτησε την νίκη με τους δυο αναβάτες να πέφτουν πίσω στην κατάταξη. Οι ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ και ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ανέβηκαν τελικά στο βάθρο τερματίζοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση. Ο ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ τερμάτισε τέταρτος μπροστά από τους ΧΙΝΟ και ΑΛΕΞΙΟΥ.

Τελικά δυο ήταν οι συμμετέχοντας στην με τον ΝΤΕΒΕΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ να είναι ταχύτερος από τον ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ παίρνοντας την δεύτερη νίκη την φετινή χρονιά με τους δυο αναβάτες να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πρόβλημα αντιμετώπισαν οι αναβάτες της ΗΟΒΒΥ με τον ΜΑΣΤΡΑΦΙΔΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ να αντιμετωπίζει τα λιγότερα παίρνοντας τελικά την νίκη. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ με τρίτο τον ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΥΛΟ.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.