Η πίστα της Σκύδρας φιλοξένησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος motocross Βορείου Ελλάδος με τον καιρό αυτή την φορά να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια του Α.Μ.Ο.Σ.Σ. Δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αρκετοί θεατές που παραβρέθηκαν στον αγώνα σε ένα εορταστικό, επετειακό διήμερο για τον νομό της Πέλλας.

Νικητές στις επιμέρους κατηγορίες ήταν οι ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (ΜΧ1), ΡΑ∆ΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ (ΜΧ2), ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΜΧ2Τ), ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΟΡΕΝ), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ(SENIOR), ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ(ΜΧ-85), ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΜΧ-65) και ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ με τον νεαρό από την Σουρωτή να κάνει την έκπληξη στην EXPERT κερδίζοντας τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Στην EXPERT ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ από το πρώτο σκέλος έδειξε απειλητικός και ανεβασμένος μετά την συμμετοχή του στο τελικό του Yamaha bLU cRU έναντι του ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟY. Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ μπορεί να κέρδισε το πρώτο σκέλος αλλά ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ ήταν κοντά του σε όλη την διάρκεια του σκέλους κάνοντας και τον ταχύτερο γύρο. Στο δεύτερο ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ αποφάσισε να προσπαθήσει περισσότερο περνώντας μπροστά από τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στα μέσα του σκέλους και τερματίζοντας τελικά πρώτος. H νίκη του αυτή τους έφερε ισόβαθμους με τον ΣΑΓΜΑΛΗ να ανεβαίνει για πρώτη φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ σε μία μέτρια για αυτόν μέρα έχοντας και ενοχλήσεις στην μέση, ενώ τρίτος και στα δυο σκέλη ήταν ο STANKOVIC CHRISTIAN.

Μαζί με την EXPERT αγωνίστηκαν και οι αναβάτες της ΜΧ1. Οι ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ και ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές. Εντυπωσιακά περάσματα και από τους δυο με τον ΦΥΣΕΚΗ σε πιο γνώριμα λημέρια να έχει τον πρώτο λόγο κερδίζοντας και τα δυο σκέλη. Οι υπόλοιπές τρεις θέσεις στην εξάδα ήταν υπόθεση Κατερίνης με τον ΤΖΙΑΤΖΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να ηγείται της προσπάθειας. Ανοδική η πορεία του και η στροφή του στους αγώνες μέσα σε πίστες δείχνει να του δίνει ένα μεγαλύτερο κίνητρο. Οι ΓΡΗΓΟΡΙΑ∆ΗΣ ∆ΙΟΝΥΣΗΣ και ΚΟΥΚΑΡΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ μοιράστηκαν τις τέταρτες και πέμπτες θέσεις με τον ΓΡΗΓΟΡΙΑ∆Η να είναι τελικά τέταρτος και τον νεαρό ΚΟΥΚΑΡΑ να μένει στην πέμπτη θέση έχοντας και κάποιες άτυχες στιγμές στον αγώνα. Σταθερή άξια στην κατηγορία ο ακρίτας ΒΑΡ∆ΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ που για ακόμα έναν αγώνα βρέθηκε στους διακριθέντες της κατηγορίας.

Επαγγελματική νίκη για τον ΡΑ∆Ο ΑΝΕΣΤΗ στην ΜΧ2 που μετά τις ατυχίες στην Βισαλτία φαίνεται ότι έβαλε μυαλό. Στην Σκύδρα μπορεί να μην ήταν τόσο θεαματικός όσο τον έχουμε συνηθίσει αλλά οδήγησε για το αποτέλεσμα διαχειρίζοντας τις δυνάμεις του σωστά. Ανοδική η πορεία του ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆Η ∆ΗΜΗΤΡΗ που βρίσκει την αγωνιστική του φόρμα οδηγώντας αλάνθαστα, έχοντας δυνάμεις μέχρι το τέλος. Ο νικητής του πρώτου αγώνα ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μπορεί να μην κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αυτή την φορά μένοντας στην τρίτη θέση, αλλά δείχνει ότι με το τετράχρονο είναι περισσότερο ανταγωνιστικός, ένα σβήσιμο στην αρχή του πρώτου σκέλους του στέρησε θέσεις και το δεύτερο σκαλί του βάθρου. Ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και οι ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ και ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ με τον εκρηκτικό Δραμινό να είναι από τους πιο θεαματικούς αναβάτες του αγώνα και τον νεαρό ΚΑΝΑΚΗ να έχει ταχύτητα, αλλά να προβληματίζετε με τα σκληρά τερέν που δεν του αρέσουν ιδιαίτερα. Κοντά τους σε ρυθμό και ο ΓΡΗΓΟΡΙΑ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που τερμάτισε στην έκτη θέση.

Στην υποκατηγορία ΜΧ2Τ ο πολλά υποσχόμενος ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ήταν ο νικητής και στα δυο σκέλη με τον ΛΙΟΥΜΠΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟ να είναι ο δεύτερος.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ τα ονόματα των ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆Η, ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ, ΚΑ∆ΟΓΛΟΥ και ΣΥΜΕΩΝΙ∆Η ξεχωρίζουν και δίνουν ποιότητα πανελλήνιου στην κατηγορία. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ήταν και πάλι ο ταχύτερος κατακτώντας την νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και στα δυο σκέλη. Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ είχε διάθεση αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆Η τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, μπροστά από τον Βεροιώτη ΚΑ∆ΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που κινήθηκε κοντά στου ρυθμούς των δυο πρώτων. Ο ΣΥΜΕΩΝΙ∆ΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή την φορά δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός έναντι των ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆Η, ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και ΚΑ∆ΟΓΛΟΥ μένοντας στην τέταρτη θέση. Καλή η παρουσία του ΤΑΜΠΑΞΗ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ στον αγώνα με δυο πέμπτες θέσεις, ενώ ο ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ΚΩΦΟΣ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ που είχαν από μία έκτη θέση τερματίζοντας έκτος στον αγώνα.

Δεύτερη νίκη για τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ στην SENIOR μπροστά από τον ΚΟΤΣΑΝΙ∆Η ΙΩΑΝΝΗ, ενώ ο τρίτος αναβάτης της κατηγορίας ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά την πτώση του στο πρώτο σκέλος.

Η μεγάλη διάφορα δυναμικότητας του ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ από τους τοπικούς αναβάτες, του έδωσε μία άνετη νίκη στην ΜΧ-65. Πίσω του οι ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΤΙΦΤΙΚΙ∆ΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ έδωσαν μάχη στο πρώτο σκέλος για την δεύτερη θέση, ενώ το έργο του ΓΟΥΓΟΥΣΗ στο δεύτερο σκέλος ήταν πιο εύκολο χτίζοντας μία διάφορα ασφάλειας. Ο πεισματάρης ΦΑΝΤΙ∆ΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ τερμάτισε στην τέταρτη θέση μαζεύοντας εμπειρίες στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες.

Ακόμα δυο νίκες για τον περσινό πρωταθλητή της ΜΧ-85 ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ. Ο ακρίτας αναβάτης δεν υπερέβαλε σε κανένα σημείο του αγώνα ακόμα και όταν ο ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ οδηγούσε το δεύτερο σκέλος. Στο τέλος του δεύτερου σκέλους έκανε την επίθεση του και πέρασε μπροστά. Ο ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ στην προσπάθεια του να ανακτήσει την πρώτη θέση είχε μία πτώση. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου σε έναν πολύ συνετό αγώνα ανέβηκε ο ΓΚΑΛΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με τον ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆Η να είναι τελικά τρίτος παρά τα προβλήματα του πρώτου σκέλους και την πτώση στο δεύτερο. Καλό έκαναν τα ταξίδια στο εξωτερικό και η συμμέτοχη του σε διεθνείς αγώνες στον ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟ ΙΑΚΩΒΟ τερματίζοντας τέταρτος μπροστά από την νεαρή και πάντα αποτελεσματική ΜΑΝ∆ΑΝΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ. Ο Σκοπιανός DAMJANOSKI ANTONIO ήταν ο έκτος της κατηγορίας με τους ∆ΑΝΟΓΛΙ∆Η ΑΘΑΝΑΣΙΟ και ΤΙΦΤΙΚΙ∆Η ΓΕΩΡΓΙΟ να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο δεύτερο σκέλος και να εγκαταλείπουν χάνοντας τις ελπίδες που είχαν για παρουσία στο βάθρο.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.