Δυναμικά επιστρέφει στα αγωνιστικά δρώμενα του χώρου ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας την φετινή χρονιά έχοντας να διοργανώσει δυο αγώνες, έναν αγώνα SCRAMBLE και τον πρώτο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ENDURO.

Τα μέλη του ομίλου εργάζονται σκληρά και όλα είναι σχεδόν έτοιμα να υποδεχθούν τους αγωνιζόμενους αυτό το Σαββατοκύριακο στον δεύτερο αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος SCRAMBLE κεντρικής Ελλάδας. Μετά τον πολύ επιτυχημένο αγώνα της ΑΛΜΣΙ στο Ανήλιο Μετσόβου ο Μ.Ο.Φ. ευελπιστεί να διοργανώσει έναν επίσης πολύ καλό αγώνα στο Πισοδέρι Φλώρινας στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Το Πισοδέρι βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Φλώρινας σε ένα μαγευτικό τοπίο 1500 μέτρα υψόμετρο με φυσική δροσιά. Για όσους επιθυμούν αγωνιστική δράση μέσα σε φυσική ομορφιά αλλά και σε δροσερές για την εποχή θερμοκρασίες ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μία πολύ καλή λύση με τον Μ.Ο.Φ. να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του τα τελευταία χρόνια ως μία πολύ φιλόξενη λέσχη που φροντίζει τους συμμετέχοντες.

Μετά το τέλος του αγώνα θα στηθεί ένα τρελό πάρτι από την INNER MUSICA.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.