Ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross ολοκληρώθηκε στην πίστα της Σπερχειάδας με δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες, ακόμα και στην νέα κατηγορία που έκανε την εμφάνισή της φέτος την ΜΧ50. Νικητές στις κατηγορίες ΜΧ1 ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΧ300 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗ, ΜΧ2 ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, MX125 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΧW ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, MX85 ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΧ65 ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΧ50 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΧopen ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και MXsenior ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆ΗΣ ΜΑΡΚΟΣ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.