Η επιστροφή της πίστας της Σπερχειάδας συνδυάστηκε με έναν απόλυτα επιτυχημένο αγώνα από την Λ.Ε.Μ.Σ. έχοντας την βοήθεια της ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. , σε μια άρτια οργάνωση σε όλους τους τομείς παρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, τα σαββατιάτικα καιρικά φαινόμενα και τις 171 συμμετοχές του αγώνα.

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι μία νεοσύστατη λέσχη μετρώντας τέσσερα χρόνια ζωής αλλά όταν διοργανώνει αγώνα οι απαιτήσεις τους είναι πολύ υψηλές. Η αρχή έγινε το 2018 και 2019 διοργανώνοντας δυο εξαιρετικούς αγώνες ENDURO αλλά ο διακαής πόθος όλων ήταν να επαναλειτουργήσει το στολίδι της περιοχής. Τα τελευταία χρόνια ακούστηκε ότι η Σπερχειάδα επιστρέφει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross αλλά αστάθμητη παράγοντες δεν το επέτρεψαν. Οι συνθήκες ωρίμασαν ο Δήμος Μακρακώμης και η περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας στάθηκε στο πλάι τους πιστεύοντας σε αυτούς και η επιστροφή της Σπερχειάδας είναι γεγονός. Οι πολλές συμμέτοχες και η ιδιαιτερότητα της πίστας ήθελε πολλούς κριτές, ο αριθμός πολύ μεγάλος για τα ελληνικά δεδομένα με τους κριτές και τους βοηθητικούς να φτάνουν τους 40. Πολύ λάσπη το Σάββατο και δυο μικρές κατηγορίες να ρίχνονται σε έναν αγώνα επιβίωσης, οι κριτές ήταν μάχιμοι έτοιμοι να λερωθούν, αψηφώντας την πολύωρη ταλαιπωρία του μεγάλου προγράμματος και τις δυο ήμερες. Τρία ασθενοφόρα ήταν εκεί αν και η παρουσία τους δεν χρειάστηκε καθώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Η ελαστικότητα των νέων μέτρων για τoν COVID-19 και η άρση του lockdown έφερε και αρκετούς θεατές έξω από την πίστα. O Δήμος και η Περιφέρειά ήταν εκεί και εντυπωσιάστηκαν από την μεγάλη προσέλευση δίνοντας μία δέσμευση ότι στις επόμενες προσπάθειες της Λ.Ε.Μ.Σ. θα βρίσκονται πιο δυναμικά δίπλα τους αλλά μεγάλη ήταν και βοήθεια από τις τοπικές επιχείρησής της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης βλέποντας χιλιάδες κόσμου να προσέρχονται στον τόπο τους. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λ.Ε.Μ.Σ. και πάνω από όλα στον πρόεδρο Ηλία Ρήγα που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με την συγκεκριμένη πίστα να είναι άρρηκτο κομμάτι της ζωής του έχοντας παιδικές αναμνήσεις από την δημιουργία και τους πρώτους αγώνες με τον πάτερα του να είναι πρωτεργάτης σε αυτό το δύσκολο επιχείρημα πριν 33 χρόνια.

Δυνατές μάχες ανάμεσα στους ΠΑΠΙΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟ είχαμε και στα δυο σκέλη στην μεγάλη κατηγορία με τους δυο αναβάτες τελικά να μοιράζονται βαθμούς και νίκες. Στο πρώτο σκέλος ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ έφυγε καλύτερα από την μπάρα και κατάφερε να πάρει την νίκη βρίσκοντας λύσεις στις επιθέσεις του ΠΑΠΙΛΑ που ανέβασε ρυθμό στους τελευταίους γύρους αλλά οι προσπάθειες του να βρεθεί μπροστά από τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτόν, με τον Κατερινιώτη να αποφεύγει τα λάθη πάρα την πίεση. Στο δεύτερο ο ΠΑΠΙΛΑΣ ήταν πιο αποφασισμένος έχοντας καλύτερη στρατηγική και την τύχη με το μέρος του. Πάνω στα πρώτα ντουμπλαρίσματα και συγκεκριμένα όταν οι δυο αναβάτες έριχναν γύρο στον ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ ο ΠΑΠΙΛΑΣ αποφασίζει να αλλάξει γραμμή και να έρθει πλάι πλάι με τον ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, έχοντας όμως την καλύτερη γραμμή για την επομένη στροφή μπροστά στην ζώνη των μηχανικών πήρε την πρωτοπορία. Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ προσπάθησε να επιστρέψει αλλά έχασε χρόνο και την επαφή του με τον ΠΑΠΙΛΑ προσπαθώντας να προσπεράσει τους πιο αργούς αναβάτες. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με τον ΠΑΠΙΛΑ να παίρνει την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία. Ο δυναμικός ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ για ακόμα μία φορά ήταν γρήγορος και σταθερός χωρίς λάθη και υπερβολές καταφέρνοντας να τερματίσει τρίτος και στα δυο σκέλη χωρίς να νιώσει πίεση και ήταν έτοιμος να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ατυχία των δυο πρώτων. Ο αέρινος ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο σκέλος άφησε πίσω του τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΛΗ και ΠΑΣΣΑ ΙΩΑΝΝΗ και κατάφερε να τερματίσει και τέταρτος στην γενική. Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ήταν ο πέμπτος στην κατηγορία και ο πρώτος στα δίχρονα της ΜΧ-300, αφήνοντας πίσω του τον πάντα ποιοτικό και μαχητικό ΠΑΣΣΑ ΙΩΑΝΝΗ στον πρώτο του φετινό αγώνα.

Οικογενειακή υπόθεση οι δυο πρώτες θέσεις στην ΜΧ-300 με τους ΜΙΧΑΛΗ και ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι, και τον ΜΙΧΑΛΗ να κατακτά την νίκη. Πίσω τους ο Καβαλιώτης ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ συνεχίζει να αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με το πόδι του και να αγωνίζεται μόνο στα κύρια σκέλη τερματίζοντας τρίτος. Ακόμα μία καλή παρουσία για τον Βολιώτη ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που τερμάτισε πίσω από τους τρεις πρώτους και στα δυο σκέλη καταφέρνοντας να επιβληθεί των ΚΙΦΟΚΕΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ και ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ που συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα. Ισόβαθμος με τον Ξανθιώτη ήταν και ο ΛΕΒΕΙ∆ΙΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ που τελικά έμεινε έβδομος.

Απρόσμενες καταστάσεις και καραντίνες έχουν φέρει τα πάνω κάτω για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ΜΧ-2. Στην Σπερχειάδα απουσίαζε ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ λόγο υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ επέστρεφε ο απόντας του πρώτου αγώνα ΣΑΓΜΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. Η εξέλιξη αυτή έδινε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ και ΜΠΑΚΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ να ανοίξουν πολύ την διαφορά τους από τους δυο αναβάτες της Yamaha, όμως και αυτοί έχασαν από ένα σκέλος, ο ΜΠΑΚΑΣ το πρώτο από τροφοδοσία όταν έμεινε από βενζίνη στον τελευταίο γύρο, ενώ στο δεύτερο ήταν η σειρά του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ να εγκαταλείψει μετά από πτώση και τραυματισμό. Η επιστροφή του ΣΑΓΜΑΛΗ συνδυάστηκε με μία άνετη επικράτηση στο πρώτο σκέλος, ενώ πίσω του ο τοπικός ήρωας ΜΠΑΚΑΣ έδωσε μάχες με τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και κατάφερε να τον περάσει αλλά τελικά έμεινε από βενζίνη στον τελευταίο γύρο. Στο δεύτερο ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ξεκίνησε καλύτερα αλλά πάνω στην προσπάθεια του να τον προσπεράσει ο ΣΑΓΜΑΛΗΣ είχε μία πτώση, με τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ να πέφτει μπροστά στον ΣΑΓΜΑΛΗ. Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ τελικά δεν συνέχισε τον αγώνα καθώς τραυματίστηκε με τον ΣΑΓΜΑΛΗ να παίρνει άνετα την νίκη και τον ΜΠΑΚΑ να είναι δεύτερος. Με τους ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ και ΜΠΑΚΑ να έχουν από ένα σκέλος έμεναν ανοιχτές οι υπόλοιπες δυο θέσεις της πρώτης τριάδας. Ο ΧΑΤΖΗΡΑΛΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει τρίτος και στα δυο σκέλη, στο πρώτο έδωσε μάχες με τον επίσης Μυτιληνιό ΠΡΙΜΟ, ενώ στο δεύτερο απείλησε τον ΜΠΑΚΑ χωρίς τελικά να καταφέρει να πάρει την δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση της γενική ήταν ο ΠΡΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με δυο τέταρτες θέσεις αποφεύγοντας τα λάθη που του στέρησαν βαθμούς στον πρώτο αγώνα. Σταθερός και ταχύτατος για ακόμα μία φορά ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ που πάρα την κακή του πρώτη εκκίνησή κατάφερε να κερδίσει θέσεις στο πρώτο σκέλος τερματίζοντας τελικά όγδοος, ενώ στο δεύτερος ήταν κοντά στην μάχη της τριάδας τερματίζοντας πέμπτος. Σταθερή άξια αποδεικνύετε η ήρεμη δύναμη της κατηγορίας ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ χωρίς να εντυπωσιάζει βρίσκεται πάντα μέσα στους διακριθέντες οδηγώντας ταχύτατα χωρίς υπερβολές, αν και μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα κατάταξης είχε ενοχλήσεις στο αριστερό του χέρι. Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ με την καλή απόδοση του στο πρώτο σκέλος κατάφερε να είναι έκτος αφήνοντας εκτός πρώτης εξάδας τον νεαρό ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆Η ΣΩΤΗΡΗ.

Δυο ακόμα νίκες για τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΜΑΡΙΝΟ στην ΜΧ-125 αλλά αυτήν φορά ένιωσε απειλή καθώς οι ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ και ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και αν δεν είχαν ατυχίες σίγουρα θα μπορούσαν να τον απειλήσουν. Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ήταν συγκεντρωμένος σε όλο τον αγώνα και απέφυγε τα λάθη στο πολύ ιδιαίτερο τερέν, η σταθερότητα και η ταχύτητα του επιβραβεύτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Οι ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ και ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ μοιράστηκαν τις δεύτερες θέσεις αποδεικνύοντας ότι στους επόμενους αγώνες έχουν τις δυνατότατες για ακόμα ψηλότερα πλασαρίσματα στην ΜΧ-2. Ο Θεσσαλονικιός εκτός από την δεύτερη θέση του πρώτου σκέλους είχε και μία τρίτη στο δεύτερο αν και ξεκίνησε τελευταίος μετά την πτώση του στην εκκίνηση. Ο Ακρίτας ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είχε μία πολύ δυνατή πρώτη εκκίνηση και βρέθηκε ανάμεσα στους διεκδικητές της νίκης, ο ρυθμός και η πίεση έκαναν τον νεαρό να κάνει ένα λάθος και να χάσει πολλές θέσεις, στο δεύτερο ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ δεν είχε καμία ατυχία τερματίζοντας τελικά μέσα στην πρώτη εξάδα της ΜΧ-2. Τέταρτος στην γενική κατάταξη ήταν ο πάντα σταθερός ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ χωρίς να απειλεί και να απειλείτε, ενώ ο ΧΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κατάφερε να επιβληθεί των ΓΚΑΛΙΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΓΑΝΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ και να είναι πέμπτος.

Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στον πρώτο αγώνα μπορεί να τιμωρήθηκε και να μην κατάφερε να πάρει την νίκη αλλά στον δεύτερο αγώνα απέδειξε ότι είναι ο ταχύτερος στην κατηγορία κατακτώντας την νίκη και στα δυο σκέλη της Σπερχειάδας. Στο πρώτο σκέλος η γρήγορη πτώση του ΦΩΤΑΚΗ ΣΩΤΗΡΗ έφερε τον ΜΕΡΚΟΥΡΗ να κινείτε έξυπνα χωρίς να πιέζετε σε κανένα σημείο κατακτώντας εύκολα την νίκη. Ο ΦΩΤΑΚΗΣ μετά από υπερπροσπάθεια κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη θέση. Στο δεύτερο σκέλος οι δυο αναβάτες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και είχαμε ένα καθαρό αγώνα. Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ απέδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη μειώνοντας τις απώλειες από την τιμωρία του πρώτου αγώνα στον ένα βαθμό. Τρίτος και στα δυο σκέλη ήταν ο ΠΑΠΑ∆ΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ που στην νέα κατηγορία εγκλιματίστηκε γρήγορα και βρίσκετε πάντα μέσα στους πρωταγωνιστές. Τέταρτος τερμάτισε ο Δραμινός ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ έχοντας μία ωραία μονομαχία στο πρώτο σκέλος με τον πέμπτο του αγώνα ΝΤΟΥΜΑΝΗ ΣΩΤΗΡΗ. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο ΚΕΡΑΜΥ∆ΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αφήνοντας εκτός τον ΜΠΑΖΙΟ ΧΡΗΣΤΟ.

Η ΜΧ-65 είναι η πιο αμφίρροπη κατηγορία του πρωταθλήματος με τις διαφορές να είναι μικρές ανάμεσα στους διεκδικητές και τρεις αναβάτες να έχουν πάρει κάρο σημαίες. Μετά την νίκη του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΛΩΝ σε γνώριμα λημέρια οι δυο μικροί αναβάτες της Yamaha ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατάφεραν να μοιραστούν τις νίκες και να ανέβουν στις δυο ψηλότερες θέσεις του βάθρου. Το έργο όλων των αναβατών της κατηγορίας ήταν πολύ δύσκολο ιδιαίτερα το Σάββατο που υπήρχε πολύ λάσπη και τα λούκια ήταν βαθιά. Ο νεαρός Κρητικός ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ήταν ο ταχύτερος του αγώνα και πήρε δίκαια την νίκη αν και θα μπορούσε να είναι και νικητής και του δευτέρου σκέλους αν κατάφερνε να περάσει γρήγορα τον ΤΡΑΚΑ∆Α ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ που ήταν ένα γύρο πίσω του. Τελικά στην προσπάθεια του να περάσει είχε μία πτώση με τον ΤΣΑΛΙΚΗ να εκμεταλλεύεται την άτυχη στιγμή του και να παίρνει την νίκη. Ο ΧΑΤΖΑΚΗΣ στους επόμενους δυο γύρους μείωσε την διάφορα τους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να του δώσει την δυνατότητα να παλέψει για την νίκη. Πίσω τους στην γενική κατάταξη ήταν ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΛΩΝ αντιμετωπίζοντας προβλήματα στο δεύτερο σκέλος μετά από ένα καλό πρώτο σκέλος. Μία θέση πίσω τους βρέθηκε ο ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ καταφέρνοντας να κάνει έναν καλό αγώνα χωρίς λάθη. Οι ΤΡΑΚΑ∆ΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ και ΣΤΟΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ήταν μέσα στους διακριθέντες του αγώνα συμπληρώνοντας την πρώτη εξάδα, με τους πεισματάρηδες ΤΡΑΚΑ∆Α ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟ, ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟ ∆ΗΜΗΤΡΙΟ, ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΡΟΥΓΚΗ ΘΕΟ∆ΩΡΟ, ΤΑΜΠΑΞΗ ΖΗΣΗ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και ΑΛΒΑΝΟΥ∆Η ΝΙΚΌΛΑΟ να δείχνουν μεγάλη θέληση παρά τις δύσκολες συνθήκες του αγώνα.

Πρώτος αγώνας για την νεοσύστατη ΜΧ-50 με αναβάτες από έξι έως οχτώ χρονών να ρίχνονται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες σε έναν αγώνα επίδειξης. Η συμμέτοχη ήταν μεγάλη και το επίπεδο ήταν ικανοποιητικό με το νεότερο μέλος της οικογένειας ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ, να δείχνει ικανότητες σε στεγνό και βρεγμένο, αλλά και τους ΓΚΕΡΚΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ να κινούνται ταχύτατα ιδιαίτερα στο δεύτερο σκέλος. Οι ΑΡΩΝΗΣ ΙΑΣΩΝ, ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΧΩΡΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ANAΣΤΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ μπορεί να έπεσαν, να κόλλησαν και να ταλαιπωρήθηκαν αλλά έδειξαν μαχητικότητα και ποτέ δεν τα παράτησαν.

Ακόμα δυο νίκες για την ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, δυο προσθήκες στην κατηγορία, αλλά και μία απουσία ήταν ο απολογισμός της ΜΧ-WOMEN. Η ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ συνέχισε έχοντας το απόλυτο προσθέτοντας άλλες δυο νίκες στον φετινό της απολογισμό, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την αδερφή της ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ. Η νεότερη της οικογένειας ΛΑΜΠΡΟΥ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αγώνα με τον αγώνα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ΙΩΑΝΝΑ. Πίσω τους η ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ προσπάθησε και στα δυο σκέλη αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τις δυο πρώτες. Η ΠΑΣΑΛΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ και η ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ μπορεί να αγωνίστηκαν για πρώτη φορά αλλά έδειξαν καλά στοιχεία και μοιράστηκαν τις τέταρτες και πέμπτες θέσεις. Η ΜΑΝΔΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ τελικά δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε αυτό τον αγώνα έχοντας μαθητικές υποχρεώσεις.

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην κατηγορία ΟΡΕΝ. Ο Μεσολογγίτης στο πρώτο σκέλος πήρε γρήγορα την πρωτοπορία και χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη πίεση πήρε την νίκη μπροστά από τους ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ και ΣΚΥΒΑΛΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα. Στο δεύτερο έχοντας μία μέτρια εκκίνησh χρειάστηκε να δώσει μάχες με τους ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗ, ΚΟΝ∆ΥΛΟΠΟΥΛΟ και ΑΥΓΕΡΗ ώστε να βρεθεί πίσω από τον ΣΚΥΒΑΛΟ που οδηγούσε τον αγώνα. Ο ρυθμός του ΤΟΜΑΡΑ ήταν ταχύτατος καταφέρνοντας να κλείσει την διaφορά των οχτώ δευτερολέπτων που τον χώριζε από τον ΣΚΥΒΑΛΟ. Στα μέσα του αγώνα αποφάσισε να κάνει την κίνησή του να περάσει μπροστά από τον ΣΚΥΒΑΛΟ. Οι δυο αναβάτες είχαν μια επαφή και πτώση πριν το άλμα του τερματισμού με τον Κρητικό να σηκώνετε πρώτος αλλά στην επόμενη στροφή ο ΤΟΜΑΡΑΣ να καταφέρνει να περάσει μπροστά του και τελικά να πάρει την νίκη αφήνοντας δεύτερο τον ΣΚΥΒΑΛΟ. Δυνατή μάχη είχαμε και για την τρίτη θέση με τον ΑΥΓΕΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ να καταφέρνει να πάρει την τρίτη θέση από τον ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ. Στην τελική κατάταξη ο ΤΟΜΑΡΑΣ πήρε την νίκη αφήνοντας δεύτερο τον ΣΚΥΒΑΛΟ και τρίτο τον ∆ΗΜΟΛΙΑΝΗ. Πίσω τους ο ΚΟΝ∆ΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΙΟΝΥΣΗΣ ήταν κοντά στην μάχη της τριάδας και στα δυο σκέλη αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τους πρώτους, ενώ οι ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ και ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα εκμεταλλευόμενοι το λάθος του ΑΥΓΕΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ που δεν συμμετείχε στο πρώτο σκέλος και τις ατυχίες των ΣΤΟΥΠΑ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο δεύτερο σκέλος.

Πολλές ποιοτικές συμμετοχές είχαμε και στην κατηγορία SENIOR, με το απόλυτο του ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆Η να κινδυνεύει στο δεύτερο σκέλος. Ο ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆ΗΣ ΜΑΡΚΟΣ κατάφερε να πάρει την νίκη και στα δυο σκέλη, άνετα στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο σκέλος δυο γρήγορες πτώσεις τον έριξαν πίσω. Τελικά ο αναβάτης από την Ξάνθη κατάφερε να πάρει την νίκη στον τελευταίο γύρο από τον ΡΑΠΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ που οδήγησε την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι ΡΑΠΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΚΑΡΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ μοιράστηκαν τις δεύτερες θέσεις με τον ΡΑΠΤΗ να έχει καλύτερη επίδοση στο άλλο σκέλος αφήνοντας τρίτο τον ΚΑΡΑΝΑΣΗ. Κοντά στους ρυθμούς των πρώτων κινήθηκε και ο ΚΡΙΜΠΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τερματίζοντας τέταρτος και στα δυο σκέλη. Ο ΕΥΦΡΑΙΜΙ∆ΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ έδωσε μάχες με τον ΠΑΣΧΑΛΙ∆Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και στα δυο σκέλη, με τον ΕΥΦΡΑΙΜΙ∆Η να καταφέρνει να βγει νικητής και στα δυο σκέλη από αυτή την μονομαχία. Έκτος τελικά ήταν ο ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος μετά το κακό πρώτο, αφήνοντας έβδομο τον ΠΑΣΧΑΛΙ∆Η.

Εν κατακλείδι η Σπερχειάδα και η γύρω περιοχή έδειξε ότι αγαπάει τους αγώνες και μπορεί να τους στηρίξει έχοντας μπαρουτοκαπνιστεί και μεγαλώσει με μεγάλα αθλητικά μηχανοκίνητα γεγονότα. Η περιοχή είναι φιλόξενη έχοντας υποδομές που μπορούν να στηρίξουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ελπίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα είναι απλά ένας αγώνας, αλλά η αρχή για μία νέα εποχή της πίστας της Σπερχειάδας. Σίγουρα κάποιοι κουράστηκαν και μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με το εγχείρημα να είναι χρονοβόρο και δαπανηρό. Η μεγάλη προσέλευση των αναβατών έδειξε ότι οι αθλητές του χώρου τους στηρίζουν. Ο Δήμος και η Περιφέρεια δείχνουν να είναι ενεργή σε μία περιοχή που διψάει για τέτοιου είδους γεγονότα.

Επόμενος αγώνας στις 5 Ιουνίου στην μακρινή αλλά φιλόξενη Προσοτσάνη με την μικρή αλλά τόσο ενεργή λέσχη να έχει ένα πολύ δύσκολο έργο αυτόν τον μήνα έχοντας σε λίγες εβδομάδες την ευθύνη να διοργανώσει τρεις διαφορετικούς αγώνες. Στους πρώτους δυο αγώνες του πρωταθλήματος η συμμετοχή ήταν μεγάλη ελπίζουμε να συνεχιστεί και στους επόμενους με όλες τις λέσχες να προσπαθούν για το καλύτερο, σε πραγματικά δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Βαθμολογία πρωταθλήματος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.