Ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross πραγματοποιείτε αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Πρίνου Τρικάλων με 97 αναβάτες να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους και ο Michael Ivanov που σίγουρα θα δώσει το ρυθμό στη μεγάλη κατηγορία. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων αγώνων στις κατηγορίες ΜΧ1, ΜΧ300, ΜΧ2 και ΜΧ125, όπως και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στις κατηγορίες ΜΧ85, ΜΧ65, ΜΧopen και Senior που θα πραγματοποιηθούν σήμερα. 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.