Το SEVLIEVO της Βουλγαρίας φιλοξένησε τον δεύτερο αγώνα του βαλκανικού πρωταθλήματος MOTOCROSS 2020 με την συμμετοχή εφτά Ελλήνων αναβατών που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, θέλοντας να συμμετέχουν σε έναν αγώνα στην καλύτερη πίστα των Βαλκανίων που φιλοξενεί συχνά και αγώνες του παγκοσμίου. Λόγο του COVID-19 αρκετές χώρες δεν συμμετείχαν στον αγώνα κάτι που δεν επηρέασε το επίπεδο ανταγωνισμού που παρέμεινε υψηλό σε όλες τις κατηγορίες.

H εμφάνιση των Ελλήνων ήταν πολύ καλή στις πέντε κατηγορίες που συμμετείχαν με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ KOYZH να τερματίζει δεύτερος και στα δυο σκέλη της MX1 πίσω από τον Michael Ivanov ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με δυο πολύ καλές εμφανίσεις.

Δεύτερη εμφάνιση με τετράχρονο στην ΜΧ2 για τον δεκαπεντάχρονο MAΡIO KANAKH και ακόμα μία πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση που παρά την πτώση του στο πρώτο σκέλος και τις θέσεις που έχασε εκκινώντας τελευταίος, κατάφερε να τερματίσεις έβδομος, ενώ στο δεύτερος ήταν σε όλο το σκέλος μέσα στους πρωταγωνιστές του αγώνα δίνοντας σκληρές μάχες τερματίζοντας τελικά έκτος. Η συνολική του συγκομιδή εκτός από την έκτη θέση στην ΜΧ2 τον έφερε και τέταρτο στην MX2 JUNIOR.

Μέσα στους πρωταγωνιστές της MX-SENIOR θα ήταν και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ έχοντας ελπίδες και για μία δεύτερη νίκη μετά το Globare, άλλα η πτώση του στην εκκίνηση του πρώτου σκέλους τον ανάγκασε να εγκαταλείψει, ενώ στο δεύτερο προτίμησε να μην συμμετάσχει.

Μαζί με τον MAΡIO KANAKH στην MX2 συμμετείχε και ο νεαρός Χαλκιδαίος ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ στην πρώτη του συμμετοχή εκτός συνόρων καταφέρνοντας να τερματίσει δέκατος όγδοος και να βρεθεί στην δέκατη τέταρτη θέση της MX2 JUNIOR.

Διπλή συμμέτοχη και στη κατηγορία MX με τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΒΙΡΓΚΟ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΚΟΣΚΙΝΟ να ισοβαθμούν στην δέκατη πέμπτη θέση με δέκα βαθμούς με τον ΣΒΙΡΓΚΟ να ανεβάζει την απόδοση του στο δεύτερο σκέλος.

Ο έβδομος της παρέας ήταν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ στην πρώτη του συμμετοχή με 85άρι σε μία δύσκολη πίστα για όλους τους αναβάτες και ιδιαίτερα για τους μικρούς συμμετέχονταε. O μικρός της παρέας έδειξε πείσμα και μαχητικότητα σε έναν αγώνα που συμμετείχε για να μαζέψει εμπειρίες τερματίζοντας τελικά.

Επόμενος αγώνας του θεσμού είναι στο SAMOKOV σε δυο εβδομάδες.

Αποτελέσματα 

ΜΧ1

MX2

MX2 Junior

MX85

MX

MX Senior

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.